Algas aasta skandaalseim lahutusprotsess! Justin McNairn: pidin kohtusse pöörduma, sest Triinu Liis ei vastanud mu sõnumitele (3)

Copy
Algas Triinu Liisi ja Justini lahutusprotsess
Algas Triinu Liisi ja Justini lahutusprotsess Foto: Erakogu/Kollaaž

Täna algas Harju maakohtus suunamudijate Triinu Liis ja Justin McNairni lahutusprotsess, mille kohus kuulutas kinniseks. Austraalias tegutsev strippar Justin ütleb, et tahaks lihtsalt eluga edasi liikuda. Ka Triinu Liis läks pärast kohtuistungit maale vanaema juurde ning puhkas pead pingetest.

Lisatud 9.05.2023: Justin McNairni osas alustatud kriminaalmenetlus lõpetati oportuniteediga 2023. aasta veebruaris.

10. augustil kell 13 algas Harju maakohtus kinniseks kuulutatud kohtuistungiga suunamudijate Triinu Liis ja Justin McNairni lahutusprotsess. 29-aastased sisuloojad jõudsid olla abielus umbes poolteist aastat. Sellest viimased üheksa kuud elati juba erinevates riikides.

«Olen hetkel oma vanaema-vanaisa juures suvilas, hingan värsket õhku sisse ja peegeldan korraks seda, mis kõik toimunud on,» kommenteerib Triinu Liis oma emotsioone pärast kohtuistungit.

Triinu Liis ütleb, et istung oli kinnine. Suure pommuudise sellest, et istung üldse toimus, avaldas Õhtuleht. «Nad sees ei olnud,» kommenteerib Triinu Liis väljaande kohalolekut

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles