Kui Kohtla-Järvelt pärit Sandra, artistinimega Svndra, teismelisena MTV-d vaatas, tekkis tal kinnisidee, et tema koht on Los Angeleses. Mõned aastad hiljem põrutaski vaid 17-aastane Sandra üksinda Ameerikasse. Tänaseks on ta niinimetatud inglite linnas endast tantsimise ja laulmisega märki maha jätnud juba kümme aastat, kord pannes Machine Gun Kelly peol kõlaritest kostuma loo «Eestlane olen ja eestlaseks jään».

Värskelt muusikale pühendunud Sandra, kes sel nädalavahetusel Eesti hiphopi festivalil publiku kuumaks kütab, teadis juba 14-aastaselt, et tema läheb elama Los Angelesse. «Nägin nii palju vaeva, töötasin teismelisena ja käisin tööl, et pilet osta. Mu ema enam väga keelata ei saanud ja aitas ning toetas mind nii palju kui võimalik,» meenutab Sandra enam kui kümne aasta tagust aega, kui ta läks üksinda üle ookeani oma unistusi täide viima.

Teise riiki kolimise kõrval sai kannatada koolielu. «Kõik said muidugi aru, nad nägid kõrvalt, kui palju ma vaeva nägin. Ma tegin tööd, tantsisin, andsin trenne hästi noorest peast.» Lõpuks jättis Sandra Viimsi keskkooli pooleli ning lõpetas täiskasvanute gümnaasiumi.

Kommentaarid
Copy