James Arthuri külalisesinejaks Baltikumi kontsertidel on Daniel Levi

Heveli Tuisk
, REPORTER- TOIMETAJA
Copy
James Arthur esineb 2022. aasta suvel Haapsalus.
James Arthur esineb 2022. aasta suvel Haapsalus. Foto: Promopilt

Popmuusikud James Arthur ja Daniel Levi ühendavad jõud ning annavad Baltikumis koos kolm kontserti: 21. augustil Kaunases, 23. augustil Haapsalus ning 24. augustil Siguldas.

Peagi jõuab Baltikumi Briti popstaar ning sealse «X-Factori» võitja James Arthur, kes annab 23. augustil kontserdi Haapsalu piiskopilinnuses. Baltikumi tuuril toetab teda kodumaine popmuusik Daniel Levi oma suurepärase bändiga.

«Juba «X-Factori» aegadel sai «You’re Nobody ‘Til Somebody Loves You» ribadeks kuulatud,» räägib Daniel. «Loomulikult ei maganud ma maha võimalust näha teda mõned aastad tagasi Tallinnas esinemas – oli super kontsert! Nüüd keksisin rõõmust, kui sain teada, et saame temaga koos väikese tuuri ette võtta ja Baltikumile tiiru peale teha. Väga tuusad kontserdikohad on ka. Näeme Haapsalus!»

Daniel Levi on populaarne popmuusik, kes koos bändiga on tuntud positiivsete ja energiast pakatavate live’ide poolest. Elektroonilise popi skeenes tekitas ta omajagu elevust koostöös Eesti EDMi eduloo Cartooniga valminud singliga «On & On,» mida on praeguseks Spotifys ja Youtube’is kuulatud üle 690 miljoni korra. Tänaseks on Daniel Levi jõudnud ajatu souli, funk'i ja R’n’B elementidega popsaundini, mida saadab alati jõuline ja värske energia, mis haarab kuulaja kaasa esimesest kohtumisest.

James Arthur alustas lugude kirjutamist 15-aastaselt ning tegutses nii sooloartisti kui ka mitme bändi liikmena. 2012. aastal osales ta talendisaates «The X-Factor» ning saate võit tõi talle suurema tuntuse muusikasõprade hulgas. Aasta hiljem andis ta välja omanimelise debüütalbumi, mille edukaim lugu «You’re Nobody ‘Til Somebody Loves You» jõudis UK singlite edetabelis teisele kohale. Teine stuudioalbum «Back from the Edge» ilmus 2016. aasta sügisel ning kolmas kauamängiv «YOU» 2019. aasta oktoobris. Albumilt «YOU» leiab hittsinglid «Falling Like The Stars,» «Naked» ning «Empty Space».

Kokku on James Arthur müünud rohkem kui 25 miljonit albumit üle kogu maailma ning Spotifys kuulab tema muusikat igakuiselt 22 miljonit inimest. Laulja seni edukaimat hitti «Say You Won’t Let Go» on Spotifys kuulatud üle miljardi korra. Anne-Mariega salvestatud duett «Rewrite The Stars» on saanud pea 400 miljonit kuulamist.

James Arthur ja Daniel Levi esinevad Haapsalu piiskopilinnuses 23. augustil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles