Lauljatar Rita Ora abiellus salaja Londonis oma filmirežissöörist kallimaga

Elu24
Copy
Rita Ora ja Taika Waititi
Rita Ora ja Taika Waititi Foto: Can Nguyen/Capital Pictures/Scanpix

Uus-Meremaa filmirežissöör Taika Waititi ja Briti popstaar Rita Ora abiellusid Londonis salatseremoonial, teatas Ühendkuningriigi ajakirjandus.

Kuulus paar hakkas kohtamas käima 2021. aasta märtsis pärast Austraalias tutvumist ning kihlus väidetavalt tänavu juunis, kui Waititi ja Ora tegid peaaegu samal ajal teineteisele abieluettepaneku. Laupäeval sõlmitigi Londonis igavene liit.

«See oli tõesti intiimne tseremoonia ja supereriline kõigi seal viibijate jaoks. Vaatamata sellele, et Rita elas tähelepanu keskpunktis, on ta otsustanud hoida suhet võimalikult privaatsena ega tahtnud pulmadest suurt numbrit teha,» sõnas allikas Page Sixile.

Lisaks väitis allikas, et laulja, kes on muutnud oma perekonnanime Waititi-Oraks, soovis väikest pulmapidu, et hoida nende suhet avalikkuse tähelepanust pigem eemal.

Waititi läks 2018. aastal lahku auhinnatud filmiprodutsendist Chelsea Winstanleyst, kellega tal on kaks tütart. Kuulujutud tema suhetest Oraga said alguse 2021. aasta aprillis, kui ta postitas Instagrami foto endast karussellil paarilist embamas, pealkirjaks «Head ajad, mälestused, juhuslikud asjad minu telefonis on need, mida armastan». 

Seejärel märgati neid koos «RuPaul’s Drag Race’i» esilinastusel Sydneys, kus Waititi filmis oma järgmist Marveli filmi «Thor: Love and Thunder», ning mööda linna jalutamas.

Ora töötab praegu «The Voice'i» Austraalia versiooni kallal, samal ajal kui Waititi on hõivatud mitme filmiga, sealhulgas populaarse «Star Warsi» filmiseeria uue osa võtetega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles