KLÕPS Kourtney Kardashian Barker rokib õe loomingus

Elu24
Copy
Kourtney Kardashian
Kourtney Kardashian Foto: Birdie Thompson/ADM/MPI/Capital Pictures/BT/ADM/MPI/Capital Pictures/Scanpix

​Kuigi Kim Kardashiani firma SKIMS ujumiskindad on praktiliselt läbi müüdud, siis tema õde Kourtney Kardashian Barker sai need juba kätte tõmmata.

Kardashianide staar näitas Instagramis üle küünarnuki ulatuvaid kindaid, kui jagas endast mitut fotot ujumisriietes.

«Ma 💙 järveelu,» kirjutas 43-aastane kolme lapse ema Kourtney postituses, mis sisaldas kahte pilti temast laineid nautimas ja päikese käes peesitamas.

Kim Kardashiani ettevõte SKIMS tõi turule ujumiskindad – ja need on peaaegu läbi müüdud.

Kourtney postituse kommentaarium täitus komplimentidega tema riietuse kohta. «Kindad ja see naeratus 😍,» kirjutas üks fänn, õde Khloé Kardashian aga lisas: «Sa oled kõige armsam.» Kourtney polnud siiski esimene, kes ujumiskinnastes vees hullas.

Populaarne tiktokker Bella Poarch kandis roosasid kindaid uue kampaania jaoks, aidates kahtlemata kaasa kiirele müügile. Ta ütles pressiteates, et on koostööst SKIMSiga väga põnevil. Kim näitas uut aksessuaari ka siis, kui poseeris hiljuti Sports Illustrated Swimsuiti kaanel.

Kuigi veekindlad kindad ei pruugi suplemiseks vajalikud olla, täiendab see glamuurset välimust rannas – ja need toimivad ka moodsa päikesekaitsena.

SKIMSi ujumiskindad maksavad 48 dollarit ja neid on seitsmes värvitoonis, nagu ka uue ujumiskollektsiooni ülejäänud tooteid. Värvivalikus on erinevad nahatoonid, millele on lisandunud kärtsroosa. SKIMSi nailonist kindad on saadaval eri suurustes XXSist kuni 4XLini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles