VIDEO ⟩ Vene koomik ja laulja Maksim Galkin mõnuleb Eestis

Elu24
Copy
Vene laulja Maksim Galkin Tallinna vanalinna imetlemas.
Vene laulja Maksim Galkin Tallinna vanalinna imetlemas. Foto: скриншот

Vene koomik ja laulja Maksim Galkin, kes on popstaar Alla Pugatšova abikaasa, naudib Eestis ilusat ilma ja vaatamisväärsusi. Lihtsalt puhkama ei ole Galkin siia tulnud, ta annab sel nädalal kontserte mitmes Eesti linnas.

Meelelahutaja ja Vene popstaari Alla Pugatšova abikaasa Maksim Galkin on praegu Eestis. Galkin pidi Tallinnas esinema 2020. aasta mais, kuid tema kontsert lükati pandeemia tõttu edasi. Ja nii kokku kolmel korral.

Sellel nädalal saavad Galkini fännid kauaoodatud kontserti nautida ja seda lausa kolmes linnas. Eile, 8. augustil, esines Galkin Tartus. Täna astub ta üles aga Tallinnas ja homme juba Jõhvis.

Instagramis jagas Galkin Tartu publikust ka videoklippi ja tänas kõiki, kes teda kuulama olid tulnud. «Uskumatult soe kohtumine,» rõõmustas Galkin.

Järgmiseks päevaks oli laulja jõudnud juba pealinna ja nautis ilusat ilma. «Tallinn on imeline,» kiitis Galkin ja jagas Instagrami-lugudes vanalinnas filmitud kaadreid. Ühe lõpus tervitab Galkinit tema fänn.

Nii Galkin kui tema abikaasa Pugatšova on avalikult mõistnud hukka Venemaa algatatud sõja Ukrainas, vahendab Limon. Abielupaar läks koos lastega juba sõja alguses Iisraeli, sealt edasi Lätti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles