70-aastane naine näeb 20 aastat noorem välja tänu köögiviljadele ja vihmaveele

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
70-aastane naine näeb 20 aastat noorem välja tänu köögiviljadele ja vihmaveele
70-aastane naine näeb 20 aastat noorem välja tänu köögiviljadele ja vihmaveele Foto: SCANPIX

USAs Floridas Miami-Dade maakonnas elav 70-aastane naine näeb 20 aastat noorem välja, kuna ta on suure osa oma elust olnud taimetoitlane ning joonud puhastatud vihmavett.

Annette Larkinsi sõnul on ta pikka aega ise puu- ja juurvilju kasvatanud ning ainult neist toitunud, edastab Daily Mail.

Kui naine koos oma abikaasaga välja läheb, siis peetakse neid isaks ja tütreks.

«Minu nooruse allikaks on puu- ja juurviljad ning pähklid. Ma kasvatan ka idandeid. Minu menüüs on toortoit,» selgitas ameeriklanna.

Larkins ei olnud nooremas eas taimetoitlane. Naise abikaasale Amos Larkinsile kuulus 1960. aastatel lihatehas. Just siis tundis lihatöösturi naine, et ta peab taimetoitlaseks hakkama.

Anette Larkins läks lõplikult taimetoidule üle 27 aastat tagasi.

Ta ei söö midagi, mis on küpsetatud või keedetud.

Larkins teeb oma kasvatatud puu- ja juurviljadest toormahlu. Ta kogub ka vihmavett, nii joomiseks kui aia kastmiseks.

Amos Larkins on proovinud oma naise jalajälgedes käia, kuid talle see ei sobinud. Mees on oma naisega ühevanune, kuid võtab nüüd mitmesuguseid ravimeid, et tervis korras püsiks. Naine seevastu ravimeid ei tarbi, kuna ta tervis on täiesti korras.

«Kui ma koos naisega kuskil välja käin, siis küsitakse sageli, kes see noor naine mu käevangus on,» muigas mees.

Annette Larkins kirjutas oma kogemuste põhjal taimetoitluse raamatu «Journey to Health» ning andis välja vastavasisulise DVD.

«Olen väga elujõuline, mul on palju energiat. Ärkan igal hommikul kell 5.30 ja asun tegutsema,» lisas ameeriklanna.

Amos Larkinsi sõnul ta naine mitte ainult ei kasvata ise puu- ja juurvilju, vaid õmbleb ka endale rõivaid, oskab kolme keelt ning suudab arvutit parandada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles