FOTO ⟩ Kati Murutari 20-aastane poeg Aleksander sai isaks (1)

Annaliisa Köss
, reporter-toimetaja
Copy

Jaanuari keskel teatasid verinoored suunamudijad Sofia Matvejev ja Aleksander Murutar, et saavad lapsevanemateks. Nüüd jagavad noored ühismeedias, et maimuke on ilmavalgust näinud.

«Tere, maailm!» kirjutab Sofia Matvejev oma Instagrami kontol, jagades beebist armsat videoklippi, mille kasutamise on ta paraku keelanud. Postitusest aga selgub, et pojake nägi ilmavalgust 8. augustil.

Beebiuudist jagab oma Instagrami kontol ka Aleksander Murutar, kes tervitab pojakest sõnaga «Hello!» ja lisab sellele südame emotikoni.

Jaanuari alguses teatasid siis 19-aastased suunamudijad Sofia Matvejev ja Aleksander Murutar ühismeedias, et peagi saavad neist lapsevanemad. «Uus lehekülg meie elus…» kirjutas paar Instagrami postituse pealkirjas, ühes sellega armsat kõhupilti jagades.

Pärast rõõmustava uudise avalikustamist rääkis Sofia sotsiaalmeedias põgusalt, millised sümptomid tal esimese trimestriga kaasnesid. «Pidev iiveldus, 24/7, viis nädalat järjest, haige väsimus (sest pidev iiveldus ei lase normaalselt olla), tundlikud rinnad (mis on üks esimesi sümptomeid) ja mega järsku mega pekkis näonahk,» loetles ta ja lisas, et tundis ennast hästi ainult magades. 

Noored on suhtes olnud juba üle kolme aasta. Aleksander tähistas oma 20. sünnipäeva 2. augustil, Sofia sai 20-aastaseks aprillis.

Aleksandri ema on tuntud kirjanik Kati Murutar (alates 2020. aastast tuntud kui Kati Saara Borodina), kes on juba mitmekordne vanaema.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles