Krimisari «Kelgukoerad» alustab täna 12. hooaega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taavi Eelmaa ja Maddis Milling seriaalis «Kelgukoerad».
Taavi Eelmaa ja Maddis Milling seriaalis «Kelgukoerad». Foto: Kanal 2

Täna kell 21.30 jõuab Kanal 2 eetrisse krimisarja «Kelgukoerad» uus hooaeg, mis valminud uue stsenaristi käe all.

«Sarjas on silmnähtavalt uut energiat,» kiidab produtsent Toomas Kirss uut stsenaristi, kelleks on pseudonüümi Laura Vilson kandev naine.

«Ma usun, et ka vaataja märkab juba hooaja avaosa vaadates, et midagi on teistmoodi ning see muutus on igati positiivne,» on Kirss veendunud.

Eelmise hooaja lõppu arvestades on aeg sarjas veidi edasi liikunud. Kelk on tagasi jaoskonnas, kuid ootamatu terviserikke tõttu viibib hooaja algul hoopis haiglas, mis loomulikut ei takista tal sealt vägesid juhtida. Alles on kõik tuttavad ja armastatud tegelased, eesotsas Kõsta, Posti, Pulga ja Mardiga, kuid jagub ka hulgaliselt värvikaid kõrvaltegelasi.

Juba avaosas juhtub midagi ehmatavat Kõsta peres, millest saab alguse tervet hooaega läbiv põnev lugu, kuid erinevalt eelmisest hooajast on uurijatel seekord korraga käsil ka mitmeid teisi juhtumeid, mis lahendamist nõuavad.

«Püüame igal hooajal teha midagi teistmoodi, kui oli varem,» selgitab Kirss. «Laura kirjutatud lood on lennukad ja julged, mistõttu haaravad need hästi kaasa, toimetajana jätkav Eleonora Berg vaatab lihtsalt, et kõik praegu toimuv ka juba olnud sündmustega klapiks.»

Lisaks Priit Võigemastile, Natali Lohkile, Juhan Ulfsakile ja Taavi Eelmaale, Madis Millingule, Kalju Komissarovile ja Olaf Suuderile teevad sel hooajal läbivates kõrvalosades kaasa Kalju Orro ja Maria Avdjushko.

«Kelgukoerad» alustavad Kanal 2-s juba täna õhtul kell 21.30, kohe pärast saadet «Lapsevanema salanipid».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles