KAS TÕESTI? ⟩ Ameerikas pruulitakse juba teist meie folk metal'i kunnide nimelist õlut

Heveli Tuisk
, REPORTER- TOIMETAJA
Copy
Metsatöll Soomes 2021. a november.
Metsatöll Soomes 2021. a november. Foto: Toomas Rand

Möödunud aasta sügisel oli Elu24-l au olla esimene, kes sai karuste Metsatöllu meeste fännidele tutvustada Ameerikas pruulitavat nendenimelist õlut. Figureheadi pruulikoja Instagrami postitus paljastab, et õige pea valmib juba teine töllumeeste õlu.

Möödunud aasta novembris kirjutasime, et folk metal'it viljelev Metsatöll on võitnud oma eheda olemusega ka ameeriklaste südamed, sest 2016. aastal kolme mehe loodud pruulikoda Figurehead otsustas hakata tootma just nende nimega õlut.

Figureheadi tummine 7,3-protsendise kangusega Balti porter kannab nime In the Silence of Cottages, mis on Metsatöllu möödunud kevadel ilmunud loo pealkiri «Tarede vaikuses» inglise keelde tõlgituna.

Pudelite siltidel on samuti kasutatud sellesama Metsatöllu singli kujundust.

Nüüd võib aga Figureheadi Instagramist lugeda, et juba 3. septembril plaanivad nad välja tulla järgmise Metsatöllu õllega, millel nimeks Jõud. Postitust kaunistavad ka pildid selle õlle valmistamisest.

Iga suurem töllukate fänn teab, et lugu «Jõud» kuuleb kontsertidel üliharva. Uurisime Metsatöllult, kas selle sündmuse puhul plaanivad nad pala rohkem esitama hakata.

«See on meeskoorile kirjutatud laul. Kahjuks Eestisse endiselt seda õlut ei tule, kuid õnneks seda lugu originaalesituses siiski kuulda saab,» sõnab Metsatöllu solist Markus Teeäär ja kutsub kõiki 20. augustil Vanamõisa käsitöölaadale, kus nad tõepoolest astuvad lavale koos meie rahvusmeeskooriga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles