SAHINAD ⟩ Lauljatar Tove Lo väisas Eestit ja filmis siin oma uue muusikavideo

Elu24
Copy
Tove Lo
Tove Lo Foto: John Palmer/MPI/Scanpix

Sotsiaalmeedia põhjal tundub, et Rootsi päritolu popstaar Tove Lo otsustas filmida oma uue loo muusikavideo just Tallinnas.

Reedel postitas 2,2 miljoni Instagrami jälgijaga Tove Lo oma kontole video sellest, kuidas ta viibib Pirital. «In Estonia with my friend (olen sõbraga Eestis – toim),» ütles laulja videos. Rohkem ei teinud ta Instagrami avalikust ruumist postitusi, mis viitaks tema asukohale. Küll aga tegi seda tema meigikunstnik Nick Lennon, kes postitas oma Instagrami story'sse muu hulgas pilte longero joomisest ja Maiuspala kompvekkidest. Tundub, et esmaspäeva varahommikul lahkuti, sest siis oli Nick postitanud Instagrami klipi pealkirjaga «Bye, Estonia» ehk «Head aega, Eesti».

Esmaspäeval ilmus Tove Lo Instagrami story'sse aga üks video, mille postitas algselt oma Instagrami kontole kunstnik Anna-Lisa Himma, Tommy Cashi endine manager ja laulja Nancy Himma tütar. «Ei jõua ära oodata, et jagada seda, mis me tegime,» kirjutab Tove Lo video juures. Himma kommenteeris Elu24-le, et tõepoolest saab peagi, loodetavasti veidi rohkem kui kuu aja pärast, näha Tove Lo Eestis filmitud muusikavideot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles