FOTOD JA VIDEO ⟩ Kertu Jukkum nutma puhkedes: maailma kõige õnnelikumad inimesed on Ironmani finišis (3)

Annaliisa Köss
, reporter-toimetaja
Copy

6. augustil toimus Tallinnas Ironmani täispikk triatlon, mille lõpetas ka Kertu Jukkum ajaga 14 tundi 17 minutit ja 31 sekundit. «Kõige vägevam finiš, mida olen kogenud,» jagas naine Instagramis.

«Mul on siiani raske uskuda, et see olen mina. Kui lubate, siis Kertu IRONWOMAN Jukkum!» rõõmustab esmakordselt täispika Ironmani läbinud Kertu Jukkum ühismeedias.

«Õnn oli minuga. Sõbrad olid minuga. Sajad innustavad inimesed raja ääres. Toetav korraldustiim. Kummardan maani kõigi teie ees,» jagab ta oma emotsioone ja tänusõnu ning lisab, et finiš tõi pisarad silma. «Siis, kui kaksikõde nutma puhkes, ei suutnud ma end tagasi hoida. Aga need olid kõige magusamad õnnepisarad. Maailma õnnelikumad inimesed on Ironmani finišis,» ütleb Jukkum ja tänab veel kord.

Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Pikemalt detailidest, sealhulgas kukkumisest, valust ja õnnest, lubab ta rääkida tänase päeva jooksul.

Jukkum lõpetas täispika Ironmani triatloni ajaga 14 tundi 17 minutit ja 31 sekundit. Selle ajaga läbis ta 3,8 km ujudes, sõitis 180 km rattaga ning lõpetuseks jooksis maratonidistantsi 42,2 km.

Jukkumi vanuseklassis N35-39 lõpetas 17 naist. Klassi võidu viis koju poolatar Karolina Lesniak ajaga 10 tundi 48 minutit ja 58 sekundit. Naiste üldarvestuses võitis Ühendkuningriigist pärit Lizi Brooke ajaga 9 tundi 43 minutit ja 4 sekundit.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles