ARMSAD KLÕPSUD ⟩ Saatejuht Eeva Esse sõudis abieluranda

Heveli Tuisk
, REPORTER- TOIMETAJA
Copy
Eeva Esse
Eeva Esse Foto: Remo Tõnismäe

Kanal2 saatejuht Eeva Esse jagab Instagramis pilte oma pulmapäevast.  Naine nägi oma erilisel päeval välja nagu jumalanna.

Eeva Esse kohtus elukaaslase Sander Sõõrumaaga Tartu ülikoolis õppides. Möödunud aasta jaanuaris tähistas paar kaheksat koosoldud aastat. «Kaheksa aastat ja igavesti minna,» kirjutas toona Esse Instagrami postitatud foto juurde.

Kihlasõrmuse sai ta ka omale sõrme aasta tagasi ning juuli keskpaigas jagas Eeva Esse, et talle korraldati tüdrukuteõhtu. «Kuna ma olen pruut, siis ega ma hetkel ei oska ka öelda, kuhu mu tüdrukud mind viivad ja kauaks me ära jääme,» nentis toona Esse Elu24-le.

Kui tulevane pruut oli kodumaale naasnud jagas ta Elu24-ga ka oma muljeid.

«Päevad täis päikest, kallimaid sõbrannasid ja lahedaid üllatusi, mida saatis kõige positiivsemate emotsioonide virvarr,» võttis Esse oma tüdrukuteõhtu kokku.

Naissaarelt alanud üllatus lõppes Maltal. «Möödunud nädalal käisin kahe sõbrannaga Naissaarel vaatamas etendust «Bäng», mille lõpus tõi peaosatäitja Henrik Kalmet mulle ootamatult ühe paki,» meenutas Esse. «Selle sees olid vihjed, mida pean järgnevateks päevadeks kaasa pakkima. Hommikul sõidutati mind uunikummootorattaga lennujaama, kus mu sõbrannade punt mind juba ees ootas, ja nad viisid mind üllatusreisile Maltale.»

Nüüd on naine lõpuks jõudnud abieluranda ning Elu24 soovib, et tema abielu kestaks kaua.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles