NUNNU VIDEO Vaata, kui rõõmsalt jookseb Alari Kivisaare koer kaalule

Triin Roos
, Ajakirjanik
Copy
Alari Kivisaar.
Alari Kivisaar. Foto: Tairo Lutter

Raadiohääl Alari Kivisaar jagab sotsiaalmeedias vahvat videot sellest, kuidas tema koer kaalu peale jookseb. Kivisaar ütles Elu24-le, et koer on kaalul käimise õppinud pererahvalt. 

Raadiojaama Sky Plus hommikuprogrammi saatejuht Alari Kivisaar on sotsiaalmeediasse postitanud toreda video oma koerast, kes rõõmsal meelel kaalule jookseb ja sinna seisma jääb. «Tubli koer,» kiidab raadiohääl oma lemmikut. 

Videot on jagatud ka Sky Plusi hommikuprogrammi Instagrami lehel. «Koer Michi kaalub end rõõmuga! Kui rõõmsalt Sina kaalule jooksed?» on kirjutatud postituse juurde.

Elu24 pöördus Kivisaare poole, et uurida, milliseid trikke koerake veel teha oskab. «Ei oska ta mingeid trikke. Ta on selline padjakoer rohkem. Tema trikk on ühe padja pealt teise peale ronimine ja magamine,» ütleb Kivisaar.

Kuidas koer kaalul käima õppis?   

«Laps käis ennast kaalumas ja koer tuli kaasa. Siis ta pani koera ka kaalule. Siis niimoodi pool mänghoos talle selline trikk selgeks sai. Otseselt spetsiaalselt talle keegi seda ei õpetanud,» rääkis Kivisaar Elu24-le. 

Koer Michi tõug on küülikutaks, mis on kõige väiksem taksikoera tõug. Kivisaar ütleb, et tegemist on rahuliku koeraga. 

Raadiohääle sotsiaalmeedias torkab silma ka pilt treeningsaalist. «See on pigem rohkem võimlemine kui trenn. Aeg-ajalt käin ennast liigutamas, muidu jäävad kondid väga kangeks,» ütleb raadiohääl. Oma kaaluga on Kivisaar praegu rahul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles