«Ta kirjutab armukestest ja austajatest, kuid lisab, et abikaasa imeb teda verest tühjaks.» Just nõnda kirjeldatakse ühte veebipäeviku postitust, mille autoriks on väidetavalt Ljudmila Putina – naine, kes seisis 30 aastat nähtamatu abikaasana Vladimir Putini kõrval. Kuid vaatamata kõigele lõikab Ljudmila nüüdseks purunenud abielust siiani kasu.

Vangis oleva opositsiooniliidri Aleksei Navalnõi Youtube'i kanalil avaldati 4. augustil ligi 45-minutiline video, mille keskmes on Venemaa presidendi Vladimir Putini eksabikaasa Ljudmila Putina. Ööpäevaga ligi kolm miljonit vaatamist teeninud video sukeldub Ljudmila salapärasesse eraellu ja seda tänu leitud veebipäevikule, mille autor on väidetavalt endine Venemaa esileedi isiklikult.

Video tutvustuses kirjutatakse, et Ljudmila Putina oli aastaid Venemaa esileedi, kuid neil aastatel oli tema abielu Putiniga pettus. Putini abikaasa oli justkui nähtamatu: «Meie eest peidetud, nad ei lasknud tal iseseisvalt sõnagi öelda.» Nüüd pole Ljudmila aastaid avalikkuses olnud ja video tutvustuses väidetakse, et tänaseks on ta lausa unustatud. 

Kommentaarid (1)
Copy