FOTOD ⟩ Parklas ei jätku ruumi? Jalkafänne karistati kaotuse puhul parkimistrahvidega

Elu24
Copy

Paide Linnameeskond võõrustas 4. augustil UEFA Konverentsiliiga kolmanda eelringi avamängus 34-kordset Belgia meistrit Brüsseli Anderlechti. Mäng kaotati 2:0. Samal ajal kui fännid A. Le Coq arenal mängu nautisid, tehti nende autodele järjest parkimistrahve. 

Elu24-ga võttis ühendust lugeja, kes elab Lilleküla jalgpallistaadioni A. Le Coq arena lähedal. Nimelt tekitab talle muret see, et jalkat nautima läinud fännid enda autosid valesse kohta pargivad ning tänavaid ummistavad.

«Iga kord, kui A. Le Coq arenal jalkamäng on, pean alati varakult koju saama, sest muidu pole lihtsalt piisavalt parkimiskohti. Pargitakse kuhu tahetakse ja keegi kunagi midagi ei tee. Nüüd lõpuks märkasin aknast, kuidas järjest autodele trahve külge pannakse. Pole jalgpalli vastu mitte midagi, aga niikuinii käib mängu juurde väike õlle ehk miks mitte tulla kohale ühistranspordi või taksoga?» kirjutab murelik lugeja.

Valesti parkijad A. Le Coq arena läheduses asuval tänaval
Valesti parkijad A. Le Coq arena läheduses asuval tänaval Foto: Erakogu

Lugeja saadetud fotodel on näha pikka autode rivi. Nende kõrval liiguvad ühisteenuste töötajad, kes ükshaaval autode esiklaasidele parkimispileteid jätavad. Valesti parkijad trahvita ei jää!

Elu24 kontrollis olukorra üle, ning tuli välja, et autosid pargitigi otse kõnniteele ja ka haljasalale. Tegelikult leidus ka parklas mitmeid vabu kohti. Vaata trahvidega kaunistatud autode galeriid!

A. Le Coq Arenal toimuvat mängu vahendas Postimees otseblogis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles