KUUMAD KAADRID ⟩ Megan Fox ja Kourtney Kardashian alustavad ühise Onlyfansiga?!

Elu24
Copy
Megan Fox ja Kourtney Kardashian
Megan Fox ja Kourtney Kardashian Foto: Kuvatõmmis Instagramist / @meganfox

Näitleja Megan Fox jagas sotsiaalmeedias tõsielustaar Kourtney Kardashianiga tehtud paljastavaid pilte. Pildil poseerivad poolpaljad naised näevad niivõrd head välja, et Megan Foxile tuli pähe idee hakata piltide pealt raha teenima ühise OnlyFansi kontoga.

Näitleja Megan Fox jagas enda Instagramis kuumi kaadreid Kim Kardashiani rõivabrändi Skims fotosessioonilt. Näitlejanna pakkus välja, et tema ja Kourtney Kardashian peaksid koos OnlyFansi konto looma.

Eelmisel aastal olid naised Kim Kardashiani rõivabrändi kampaania reklaamnägudeks. Nüüd jagas Fox, kui lõbus neil võttel oli. Ühel fotol saab Transformeri näitlejannat näha tualettpoti serval, Kourtney tema süles. Teisel pildil on näha, kuidas naised lamavad üle vannitoa plaatide. Kolmandal fotol poseerisid nad neljakäpukil kaamera poole vaatamas.

Jagades tagasivaateid oma 20,3 miljoni Instagrami jälgijaga, õrritas Fox: «Kaadritagused pildid Skimsi fotosessioonist Kourtneyga. Kas peaksime looma OnlyFansi?»

Foxi lisatud pildid ja pealkiri ajas fännid hulluks. Kõik olid kahe käega idee poolt. Kardashian ise ei saanud jätta kommenteerimata ja kirjutas lihtsalt: «Me oleme nii armsad.»

Kaks kuulsust said sõpradeks pärast seda, kui nad hakkasid muusikutest sõprade Travis Barkeri ja Machine Gun Kellyga käima. Seejärel sai näha neid koos 2021. aasta septembris ilmunud Skimsi kampaanias, kus nad modelleerisid mitmeid pesu- ja puhkerõivaid.

Toona ütles Fox selle kaubamärgi kohta pressiteates: «Mulle meeldib, et Skims mõistab, mida naised kanda tahavad ja et nad tahavad tunda end seksikalt, enesekindlana ja jõulisena.» Fox lisas, et talle meeldis kampaanias osaleda ning Kourtneyga koos pildistamine oli väga lõbus.

Naised on varemgi ühismeedias teineteisega paljastavaid pilte jaganud. Eelmise aasta septembris jagas Kourtney enda Instagramis seksikaid fotosid, kui naised Skimsi reklaamnägudeks olid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles