Briti edetabeleid juhivad Katie Melua ja Leona Lewis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katie Melua
Katie Melua Foto: AP / Scanpix

Popstaar Katie Melua ja varalahkunud Eva Cassidy juhivad hetkel Suurbritannia singlimüügiedetabelit oma versiooniga Louis Armstrongi poolt kuulsaks laulud muusikapalast «What A Wonderful World». 

23-aastane lauljatar lõpetab seega Leona Lewise loo «Bleeding Love» seitse nädalat kestnud edetabelivalitsemise, vahendab WENN.

Kolmandal kohal on Soulja Boy looga «Tell ´Em – Crank That» ning neljandale positsioonile on jõudnud Mariah Carey looga «All I Want For Christmas Is You».

Girls Aloud jõudis oma hitiga «Call The Shots» singlimüügitabelis viiendale kohale.

Hoolimata sellest, et Leona Lewis hetkel singlitabelis enam ilma ei tee, on tema debüütalbum «Spirit» endiselt albumimüügiedetabeli tipus. Teisel kohal on poistebänd Westlife plaadiga «Back Home» ning pronksmedalit väärival kohal on Michael Buble helikonserviga «Call Me Irresponsible».

Taasühinenud Led Zeppelin võttis «Mothershipiga» neljanda kohe ning teine rokilegend, Eagles, järgnes vanameistritele plaadiga «Road Out Of Eden».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles