Märt Avandi sarja «Kättemaksukontor» allakäigust: fännid on meid tagasi oodanud 10 aastat

Chrislin Metsanurm
, Elu24 suvereporter
Copy
Kadri Rämmeld ja Marika Vaarik
Kadri Rämmeld ja Marika Vaarik Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Kodumaine telesari on vaatajate meelt lahutanud 28 hooaega järjest ja nii igal neljapäeval. ««Kättemaksukontori» aeg ei saa kunagi ümber,» sõnas Märt Avandi Elu24-le. Sarjaga üles kasvanud noored fännid tõdevad, et aastatega on mõrvalood läinud järjest kehvemaks ning armastatud näitlejad asendatakse poliitikutega.

Kodumaine sari «Kättemaksukontor» on pugenud nii suurte kui ka väikeste fännide hinge, võib ehk öelda, et tegemist on Eesti armastatuima saatesarjaga, mida on teleekraanidel näidatud juba 13 aastat järjest. Eetris oldud ajaga on saatega üles kasvanud põlvkond, kes on neljapäeviti televiisori ette naelutatud, kuid kes tõdevad kurbusega, et kvaliteet on teinud allakäigu.

Noored lisavad, et armastatud näitlejad on asendatud tundmatute tegelaskujudega, kuid telesarja jälgimisest on saanud siiski traditsioon. Mis võib olla põhjuseks, et võtetesse kaasatakse poliitikuid? Elu24 võttis ühendust fännidega, armastatud endiste näitlejatega ja poliitikuga, kes sügistalvises hooajas eetriaega saab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles