FOTOD Peaminister Kaja Kallas näitas, kuidas eelseisva kriisi tingimustes perekonda toita (4)

Chrislin Metsanurm
, Elu24 suvereporter
Copy
Kaja Kallas
Kaja Kallas Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Eesti peaminister Kaja Kallas uhkeldas oma Instagrami lehel selle hooaja esimese rikkaliku seenesaagiga, teatas Limon

Vabariigi President Alar Karis pani pärast uue valitsuse kinnitamist kõigile südamele, et Eesti inimesed ootavad rahvateenijatelt viljakat tööd tõsiste julgeoleku-, energeetika- ja terviseprobleemide tõttu ning nad peaksid suvepuhkuse unustama.

Veelgi enam, augustit peetakse aasta üheks kõige seenerikkamaks kuuks. Ilmselt otsustas peaminister Kaja Kallas, et tuleks oma rahvale veelgi lähemal olla, nagu tegi seda Eesti endine president Kersti Kaljulaid, kes näitas oma eeskujuga, kuidas talveks kõik ette valmistada. 

Kaja Kallase Instagrami lehelt on näha, et Eesti peaministri voog on täidetud poliitiliste ja professionaalsete fotodega. Kuid nüüd kostitas Kallas enda Instagrami fänne erilise maiuspalaga. «Suvine maius – isekorjatud kukeseened kohe pannile. Suverõõmud – ise korjatud kukeseened,» kirjutas Kaja Kallas uhkelt foto allkirjaks. 

Väärib märkimist, et Kaja ei korjanud mitte ainult seeni, vaid teda hakkas huvitama ka see, mida armastavad paljud kuulsad maailmapoliitikud – kalastamine, mille fotosid ta Insta-story's jagas ning oma saagiga uhkustas. 

Kaja Kallas kalastamas.
Kaja Kallas kalastamas. Foto: Kuvatõmmis Kaja Kallase Instagrammist
Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles