ARMAS KLÕPS John Legendi abikaasa Chrissy Teigen ootab last: mul on nii vedanud!

Elu24
Copy
Chrissy Teigen ja abikaasa John Legend
Chrissy Teigen ja abikaasa John Legend Foto: Angela Weiss/Scanpix

Chrissy Teigen ja abikaasa John Legend teatasid, et ootavad last. «Oleme šokeeritud ja sellises sügavas valus, sellises valus, mida me pole kunagi varem tundnud,» kirjutas Teigen 2020. aastal pärast lapse kaotust. 

Chrissy Teigen on aastaid aidanud viljatusega võitlevatel fännidel end vähem üksikuna tunda, jagades oma rasket teekonda lapsevanemaks saamiseni.

Oma viimases kaaneloos ajakirjaga PEOPLE ütles 36-aastane Chrissy Teigen, et ta ei jää enam kunagi rasedaks ning tema kirg oli aidata teistel peredel saavutada oma unistused. 

Kuid kolmapäeval teatas 36-aastane modell Instagramis, et on pärast kahe aasta tagust raseduse katkemist jälle lapseootel.

«Viimased aastad on olnud pehmelt öeldes emotsioonide hägusus, kuid rõõm on taas täitnud meie kodu ja südamed,» teatas ta enda pildi pealkirjas.

«Leppida sellega, et ma ei saa enam kanda, oli minu jaoks ikka väga raske, sest ma tunnen end nii tervena. Ma mõtlen, et miks?» sõnas naine. «Aga siis ma mõtlen sellele, kuna mu emakas lihtsalt ei tee minuga koostööd, siis see pole ebaõnnestumine.»

Teigen ja tema abikaasa John Legend tervitasid kuus aastat tagasi kehavälise viljastamisega tütar Lunat. Neli aastat hiljem toodi, aga ilmale poeg Miles ja samuti kehavälise viljastamise abiga.  «Mul on selle üle nii vedanud,» lisas naine rõõmsalt. «Ma mõtlen sellele lihtsalt sellest, kui õnnistatud ma juba olen, ja ka tänapäeval on palju võimalusi lapse saamiseks ... olgu selleks asendusemadus või lapsendamine.»

Peaaegu kaks aastat tagasi teatas Teigen ja tema abikaasa Legend Instagramis raseduse katkemisest. Teigen tunnistas, et kartis pärast kolmanda lapse Jacki kaotust 2020. aasta septembris uuesti rasestuda.  

«Oleme šokeeritud ja sellises sügavas valus, sellises valus, mida me pole kunagi varem tundnud,» kirjutas ta toona pikas ja emotsionaalses Instagrami postituses.

«Me ei otsusta kunagi oma imikute nimesid enne viimast võimalikku hetke pärast nende sündi, vahetult enne haiglast lahkumist,» jätkas ta ja jagas mõnda mustvalget fotot haiglast. «Aga olime mingil põhjusel hakanud seda väikest kutti mu kõhus Jackiks kutsuma. Nii et ta jääb meile alatiseks Jackiks, sest ta nägi nii palju vaeva, et olla osa meie väikesest perest ja jääb seda igavesti.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles