Laulja Stefan ja tema kallim Victoria esmakordselt beebiootusest: laps peaks sündima Stefani sünnipäeval (1)

Elu24
Copy
Stefan Airapetjan ja Victoria Koitsaar
Stefan Airapetjan ja Victoria Koitsaar Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Viljandist pärit laulja Stefan ja tema kallim Victoria Koitsaar on lapseootel! Stefan ja Victoria teadsid juba Eurovisioonil, et ootavad last. «Õnneks siis veel kõhtu näha ei olnud,» rääkisid tulevased lapsevanemad kolmapäevases «Ringvaates».

Laulja Stefani kallim Victoria Koitsaar avalikustas, kuidas ta Stefanile beebiootuse teatavaks tegi. «Panin karbi sisse väikesed sokikesed ja rasedustesti. Ma olin ise nii õnnelik!» rääkis Victoria.

Stefani sõnul tegi Victoria talle uudised teatavaks väga vara hommikul.«Ta ise ärkab varem töö jaoks, aga mina tulen tavaliselt esinemistelt alles hilja õhtul. Hommikul, kui ma ärkan, ei saa ma tavaliselt midagi aru. Eriti, kui tuleb Victoria mingi karbiga. Victoria nägu oli aga nii rõõmus ja elevil, et mõtlesin, et mis nüüd juhtus? Korraks ehmusin, ei saanud aru, aga karpi avades oli seal tore üllatus,» sõnas Stefan rõõmsalt.

Stefan ja Victoria rääkisid, et nende vanemad olid uudise üle väga õnnelikud. Paar tahtis rõõmusõnumiga vanematele koheselt helistada, kuid Stefan ei teadnud, et raseduse puhul on kombeks kolm kuud oodata.

Paar avalikustas, et lapse sünni eeldatav tähtaeg on 24. detsember, mis on ka Stefani sünnipäevaks. See oli laulja jaoks väga ootamatu.

Stefan ja Victoria teadsid juba Eurovisioonil, et ootavad last. Seal oli raseduse varjamine  kerge. «Õnneks siis veel kõhtu näha ei olnud. Kui Eestis on kombeks, et üritusele minnes pakutakse ka alkoholivabasid jooke, siis Itaalias vaadati meid imeliku näoga ja öeldi, et jooge kraanist vett,» tunnistas Victoria.

«Ma käisin veiniklaasiga ringi ja Stefan jõi nurga taga mu jooke,» naeris Victoria. Ta tunnistas, et tegi pokaalile ka huulepulgaga jäljed peale, et keegi midagi ei kahtlustaks. 

Stefan ja Victoria jagasid ka suurimaid valesid, mida nad enda tuttavatele saladuse varjamiseks rääkima pidid. «Mul pea valutab...», «Me panime eile liiga palju pidu, täna ei jaksa...», «Mul on antibiootikumid peal...», räägib paar. «Nii palju vabandusi, et ma vahepeal üllatusin isegi,» märkis Stefan. «Kõik valed läksid!» lisas Victoria.

Stefani meelest on Victoria juba nagu ema ilma lapseta. «Seda on tunda. Ta on hooliv ja suure südamega inimene, kes saab lapsega kindlasti hästi hakkama,» sõnas Stefan.

Eurolaulik tahab enda lastele ka oma vanemate õpetusi edasi anda. «Mu isa on mulle väga paljusid asju õpetanud ja kindlasti õpetan ma neid oma lastele. Austus üksteise vastu ja eriti oma vanemate vastu. Ja armastus,» rääkis Stefan.

«Tahaks olla head vanemad, kes saavad lapsega hästi läbi, aga samas tahaks, et laps austaks meid,» nentis Victoria. «Mina tahaks olla cool isa,» lisas Stefan.

Tuleb välja, et Victoria käib juba beebipoodides sipukaid vaatamas. «Victoria käib kogu aeg poodides ja räägib, et vaata kui nunnud asjad,» märkis Stefan. «Sest väiksed asjad on kõik nii armsad!» naeris Victoria Stefani jutu peale.

Raseduse ootuste kohta arvas Stefan, et tavaliselt on rasedatel tujud, kuid Victoria on tema sõnul selles osas päris tubli olnud. Ta meenutab korda, kui Victoria istus ja nuttis vetsupaberi pärast. «Sa nutad, nagu see oleks maailma lõpp!» meenutas Stefan. «Vahepeal ostis Victoria terve purgi soolaseid kurke ja lihtsalt sõi, sest nii maitsev oli!» lisas ta.

Tulevane isa loodab, et saavad Victoriaga tulevikus veel kuus last. «Aga tuleb nii palju, kui tuleb. Nii palju, kui Victoria on nõus,» rääkis Stefan. Victoria ise arvab, et nii palju lapsi neil ei tule.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles