KLÕPSUD ⟩ Anett Kontaveit nautis kodumaal mõnusat puhkust (2)

Annaliisa Köss
, reporter-toimetaja
Copy
Anett Kontaveit Hamburgis Euroopa lahtistel meistrivõistlustel.
Anett Kontaveit Hamburgis Euroopa lahtistel meistrivõistlustel. Foto: IMAGO / tennisphoto.de / Scanpix

Eesti esireket Anett Kontaveit on turniiride vahel taas kodumaale jõudnud ning jagab ühismeedias mõnusaid hetki oma puhkusest suvises Eestis.

Fotodelt näib, et Kontaveit naudib kodumaal olles lihtsaid asju. Nii võttis ta ette näiteks mõnusad jalutuskäigud koertega nii inimtühjal külateel kui mere ääres ning sattus ka mustikametsa. 

Puhkuseplaanidest ei puudunud ka kohtumine parima sõbranna Keili Sükijaineniga ning õhtusöök sõpradega. Viimase tarbeks suundus esireket ise metsa kukeseeni korjama, et sellest maitsev risoto valmistada. «Õnneks ei saanud keegi sellest toidumürgitust,» märgib ta.

Fotodelt ei puudu ka Kontaveidi jalgpallurist kallim Brent Lepistu. Esimesi ühiseid pilte jagas Kontaveit oma Insatagrami kontol juuni alguses, kui koos nauditi kuuma puhkust Prantsusmaal Saint-Tropez's. Noored kinnitasid, et on paar, tänavu aprillis.

Esimesel augustil avaldatud tennise WTA maailma edetabelis hoiab Anett Kontaveit endiselt teist kohta. Esikohta hoiab poolatar Iga Swiatek, kelle edu konkurentide ees on mäekõrgune. Kontaveidi seljatagant leiab kreeklanna Maria Sakkari, hispaanlanna Paula Badosa, tuneeslanna Ons Jabeuri ja valgevenelanna Arõna Sabalenka.

Kontaveit suundub kodumaalt edasi Torontosse, kus võtab osa Kanada lahtistest meistrivõistlustest.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles