Bolti toidukuller soovis kliendile «S prazdnikom!»: see oli nii absurdne, et mul kukkus karp lahti

Annaliisa Köss
, reporter-toimetaja
Copy
Bolt Foodi toidukuller. Foto on illustratiivne.
Bolt Foodi toidukuller. Foto on illustratiivne. Foto: Tairo Lutter

Elu24 toimetusega võttis ühendust Nõmmel elav meesterahvas, kes sattus kummalisse vahejuhtumisse Bolt Foodi kulleriga, kes talle head pidupäeva soovis. «Mul kukkus karp lahti, tüüp saavutas loodetud efekti,» kirjeldab mees absurdset olukorda.

«Kõõlun oma aiaväraval ja ootan Bolti toidukullerit. Vurabki kohale pisike punane Nissan Micra, kust ronib välja sama suur (ma ei liialda) sama kujuga kiilakas mees. Avab pakiruumi, et mu road mulle kätte anda, muigab kavalalt ja soovib «S prazdnikom!»,» alustab juttu Tallinnas Nõmmel elav meesterahvas. «Raalin ajus, mis «prazdnik» see olla võiks ja aiman halba, aga viisaka inimesena soovin vastu, et teile ka,» lisab Boltiga koju toitu tellinud tallinlane ja märgib veel ka täpsustuseks, et vestlus toimus mõistagi vene keeles.

Ta kirjeldab, et tüüp, nagu mees teda nimetas, muigas veel kavalamalt ja küsis, kas too ikka teab, mis pühaga tegemist. Seejärel asus ta aga kohe ise seletema, et on ju Vene dessantväelaste püha. «Selgituseks: see on niisugune püha, kus Vene mehed triibulist aluspesu kandes end silmini täis joovad, igas suunas kusevad, kõigiga tüli norivad, kaklevad ning avalikesse purskkaevudesse suplema ronivad. Kes praegu seda ei tee, need tapavad, piinavad, vägistavad ja röövivad Ukrainas,» kirjeldab mees «pidupäeva» olemust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles