Prantsusmaa presidendi uus kallim on modell?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carla Bruni
Carla Bruni Foto: Reuters / Scanpix

Prantsusmaa presidenti Nicolas Sarkozyd nähti möödunud nädalavahetust veetmas koos Itaalia päritolu modelli ja lauljanna Carla Bruniga.

52-aastane Sarkozy ja 38-aastane Bruni külastasid Pariisi Disneylandi, kus nad kõmufotograafide kaamerate ette sattusid, vahendab Reuters.

Sarkozy pressiesindaja keeldus kommentaarist presidendi eraelu teemadel.

Prantsusmaa parempoolne ajaleht Le Figaro avaldas tänase väljaande esileheküljel suure foto Sarkozyst ja Brunist pealkirja all «Carla Bruni, presidendi tüdruksõber».

Le Parisien aga avaldas fotod, kus Sarkozyt ja Brunit ümbritsevad Pariisi Disneylandis kolm last. See ajaleht avaldas oma artikli pealkirja all «Riigijuht ja tema kallim Carla».

See pole esimene kord, mil aristokraatlikust suguvõsast pärit Carla Brunit maailma mõne mõjuvõimsa mehega seostatakse. Varasemal ajal on Brunit nähtud koos nii muusikute Mick Jaggeri ja Eric Claptoni kui ka USA ärihai Donald Trumpiga.

Nicolas Sarkozy ja tema teine abikaasa Cecilia lahutasid selle aasta okstoobris oma 11 aastat kestnud abielu. Paaril on üks ühine, kümneaastane poeg ning mõlemal varasemast abielust veel kaks last.

Prantsusmaa presidendi ema on ühele ajakirjale antud intervjuus öelnud, et ta pojal pole uue naise leidmisega raskusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles