GALERII ⟩ Grete Kullast ja Kristel Aaslaiust saavad mendipreilid (3)

Elu24
Copy

Juba sel sügisel jõuab ekraanidele Apollo TV ja Kanal 2 uus originaalsari. Produtsent Ergo Kulla kodumaine komöödiasari räägib kahest täiesti erinevast naispolitseinikust, keda kehastavad teleekraanidelt juba tuntud ja armastatud Kristel Aaslaid ja Grete Kuld.

Kaks täiesti vastandlikku võmmipreilit on sunnitud koos töötama ja väga erinevaid juhtumeid lahendama. Politseinikutööd ülimalt tõsiselt võttev Kadri (Kristel Aaslaid) ja oma hea välimuse ning naiselike võludega osavalt manipuleeriv Doris (Grete Kuld) tahavad üksteisele tõestada, et just nende meetodid aitavad meeste maailmas kõige paremini karjääri teha.

Nad sõlmivad kihlveo, kes rohkem toimikuid lahendab ja kiiremini edutamise saab. Duo lööb segamini senise meestekollektiivi dünaamika ja põhjustab palju ootamatuid olukordi.

Nad saavad omal nahal tunda, kui raske naistel ikkagi meeste maailmas läbi on lüüa ja kui ebaõiglane võib vahel olla hierarhiatele üles ehitatud süsteem.

Uues sarjas teevad kaasa ka Peeter Oja, Jan Uuspõld, Ott Lepland, Veiko Porkanen, Simo Andre Kadastu jpt.

Apollo TV vaatajad saavad komöödiasarjale kaasa elada juba septembri keskpaigas ning Kanal 2 eetrisse jõuab sari peagi algaval sügishooajal.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles