Laivitar Kaja Linkmann lükkab kuulujutud ümber: kõik on täpselt nii, nagu «Hingesoojus» tegi!

Heveli Tuisk
, REPORTER- TOIMETAJA
Copy
Kaja Linkmann Hingesoojuse saates.
Kaja Linkmann Hingesoojuse saates. Foto: Kaader Hingesoojuse saatest

Telesaade «Läbi suve Taaviga» külastas Kaja Linkmanni, kellel käis 2020. aastal külas ka Kanal 2 saade «Hingesoojus». Taavi Libele näitab ta, milline on tema vannituba kaks aastat hiljem.

Saates «Läbi suve Taaviga» räägib «Eestlaste kolmnurgas» tuntuks saanud Kaja Linkmann sellest, kuidas ta on väsinud inimeste pahatahtlikkusest ja negatiivsusest.

Oma kaaslase Tõnu Kidraga TikTokis laive tegev naine saavat õõvastavaid sõnumeid ja kommentaare. «Mulle on öeldud, et sure vähki,» toob Linkmann esimese näite. «Söö labidaga s***a!,» on miski, mis laivitari veelgi enam riivas, eriti seetõttu, et seda olevat tema sõnul öelnud kolme lapse ema.

Tuleb välja, et sotsiaalmeedias on väidetud, nagu Linkmann olevat hävitanud või maha müünud kõik selle, mida Kanal 2 heategevuslik telesaade «Hingesoojus» talle kinkinud oli.

Linkmann kutsus saatejuht Taavi Libe julgelt oma elamisse ning näitas oma uhket vannituba. «Kõik on täpselt nii, nagu «Hingesoojus» tegi,» sõnas Linkmann uhkusega.

Tõepoolest tuleb tunnistada, et Linkmanni vannituba on just täpselt selline, nagu heategevuslik saade talle teinud oli. Kadunud pole midagi, pigem on sinna tekkinud lisasid – uhke pesumasin ja muu pudipadi, mis on loomulik igas majapidamises.

Samuti on naine peale «Hingesoojuse» saadet kõvasti kaalust alla võtnud. Juba kaks aastat tagasi kurtis ta oma halva tervise üle. Lisaks põlveoperatsioonidele käis ta selle aasta alguses ka maovähendusoperatsioonil ning on tänaseks kaalust kaotanud lausa 40 kilogrammi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles