Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

SODIAAGISOSINAD Uue energiaga koos saabuvad üllatused ja ehmatused

Copy
Foto: Shutterstock

• «Sodiaagisosinate» podcast'is räägime just alanud selle aasta teisest kõige olulisemast seisust: Marss, Uraan ja Kuu Põhjasõlm on kolmikühenduses ja loovad tulevikku.

• Teeme tutvust Inimese Disaini ja energiatüüpidega, mis aitavad kaootilisel ajal selgust leida.

• Dagmari tarokaardipakist tuleb nädalat juhatama Sauade kuninganna. 

Soovitus nädalaks

Sellel nädalal tunneta, mis Sind tõeliselt kutsub ja inspireerib. Sinu ellu tahab tulla midagi värsket ning Sind unest äratada - on aeg seada kurss tulevikku, mida oled oodanud. Isegi, kui see tundub esialgu kättesaamatu, siis usalda, et praegu tärkaval teemal on kindel koht Sinu tulevikus. 

Oma Inimese Disaini energiatüübiga saad tutvuda siin: INIMESE DISAIN 〉 See süsteem aitab sul saada tõeliselt iseendaks.

NÄDALAKAART

Karikate kuninganna

Karikate kuninganna
Karikate kuninganna Foto: Shutterstock

Karikate kuninganna oled sel nädalal sina ise. Sa oled saanud piisava ettehoiatuse selle nädala ja lähituleviku kohta. Jah, me ei saa kõigeks valmistuda ja me ei saa kunagi teada, mis kõik juhtub, aga sina, kes sa oled «Sodiaagisosinate» kuulaja, tead.

Sa tead, et praegu on tähtis ja murranguline aeg. Sa tead, et tulemas on palju ootamatuseid. Ja sa tead, et see periood saab läbi. Niisiis, ole sel nädalal karikate kuninganna ja ole toeks teistele sinu ümber, kes kahtlemata seda pöörangulist energiat tajuvad, kuid on ehk hirmul ja segaduses.

Ole kindel kalju, turvasadam, juhi ja paku turvatunnet. Ära ärritu, hinga, ja sisenda rahu ka teistesse. Me saame sellega hakkama!

Tagasi üles