Jennifer Garner palub inimestel süstitavate iluteenuste suhtes ettevaatlik olla

Heveli Tuisk
, REPORTER- TOIMETAJA
Copy
Jennifer Garner
Jennifer Garner Foto: Eric Gaillard/ Scanpix

Näitleja Jennifer Garner ei hoia end tagasi, kui teemaks tulevad erinevad iluprotseduurid Botoxiga. Naine leiab, et inimestel ei tasu kergekäeliselt minna end süstima, vaid neil tuleks lihtsalt vähem peeglisse vaadata.

Texases sündinud näitlejanna Jennifer Garner (50) avaldas hiljuti Harper's Bazaarile oma ilusaladused, sealhulgas  rääkis ta, millist nõu on ta oma kahele tütrele edasi andnud.

«Minu nõuanne on vaadata vähem peeglisse ja olla ettevaatlik, kui on vaja midagi näkku süstida,» ütles Garner.

Ta soovitab oodata võimalikult kaua, enne kui plaanitakse miskit omale näkku süstida. «Ärge arvake, et olete 37 ja peate end üles lööma,» lisab ta.

Kahjuks elame me hetkel aga ajas, kus juba 20-aastased süstivad ennast, et «ilusamad» välja näha. 

"Vaadake vähem peeglisse, tundke vähem kinnisideeks ja vaadake ülejäänud maailma, et näha, milleks võiksite oma aega selle asemel kasutada," ütles ta. «Me kõik vaatame oma nägu rohkem kui inimesed eales varem ja see ei tee meile head. Sul tekib kinnisidee midagi oma näos muuta, mis ei tundu sulle piisavalt hea,» lisas ta.

Garner pole kaugeltki ainus staar, kes on väljendanud kahtlusi süstitavate ravimite suhtes. Isegi näiliselt igavene ikoon Jennifer Lopez – kes abiellus selle kuu alguses Garneri endise abikaasa Ben Affleckiga – väidab, et ta pole kunagi teinud Botoxit ega mingeid süste ega operatsioone, vahendab PageSix.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles