GALERII Kloogal rendiautoga kraavi sõitnud mees põgenes sündmuskohalt

Copy

Esmaspäeva õhtul kella 21 paiku sõitis Tallinn-Paldiski maanteelt välja Bolt Drive rendiauto. Sõidukit juhtinud mees jooksis sündmuskohalt metsa. Veidi enne kella 23 tegeles politsei veel mehe otsimisega. Vaata galeriist, mis südaööseks PPA parklasse teisaldatud rendiautost pärast õnnetust alles jäi.

Avalikku Facebooki gruppi postitati EZ-дуны! postitati esmaspäeva õhtul foto Tallinn-Paldiski maanteelt, kus on näha kraavi sõitnud Bolt Drive rendiautot. Esialgsetel andmetel kaotas seni teadmata juht lauges kurvis juhitavuse ja kaldus teelt välja.

Politsei kinnitas Elu24-le, et liiklusõnnetus toimus 1. augustil kella 21 paiku Tallinn-Paldiski maantee 38. kilomeetril. «Esialgsetel andmete oli sõidukis neli inimest, kes sealt kõik omal jõul välja said. Sõidukit juhtinud mees jooksis sündmuskohalt metsa ja tema otsimisega tegeleb hetkel patrull ühes teenistuskoeraga,» avaldas PPA pressiesindaja Maria Gonjak.

Ta lisas: «Teistel sõidukis viibinud inimestel kiirabi vigastusi ei tuvastanud, kuid sellegipoolest toimetati nad tervisekontrolliks haiglasse. Muud detailid, seal hulgas sõiduki kiirus ja praegu veel leidmata juhi võimalik joove selgitatakse edasise käigus.»

2. augustil kinnitas politsei, et neile on sõidukijuht teada ja hetkel tegeletakse tema asukoha tuvastamisega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles