Indoneesias arreteeriti orgiaid propageeriv sektijuht

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indoneesias arreteeriti orgiaid propageeriv sektijuht
Indoneesias arreteeriti orgiaid propageeriv sektijuht Foto: AFP / Scanpix

Indoneesias Jakartas arreteeriti sektijuht, kes propageerib orgiaid ning annab õnnistus aluspesus.

Politsei jahtis Satria Piningit Weteng Buwono sekti juhti Agus Norot kolm päeva, enne kui mees ennast ise üles andis, kirjutab news.com.au.

Noro, sektinimega Agus Imam Solihin seksis oma järgijatega ja ärgitas neid grupiseksi harrastama.

«Saime vihje ühelt tema järgijalt, et sektijuht sunnib neid endaga seksima. Kartiningsihi nimelise naise  sõnul käskis sektijuht tal ennast masseerida ning tema suguelundeid puudutada. Hiljem aga sundis naist endaga seksima ja naise mees ning ülejäänud jüngrid pidid seda pealt vaatama,» sõnas politsei esindaja

Politsei esindaja sõnul uuritakse kas Noro vastu esitatud süüdistused vastavad tõele ja kui vastavad, siis läheb asi kohtu kompetentsi.

«Esialgu oli mehel umbes 40 täiskasvanud jüngrit. Noro käskis neil palvetada ja mediteerida. Hiljem aga ütles neile, et tema on maa peale kehastunud jumal ning käskis neil palved unustada ning seksi poole pöörduda,» lisas politseiuurija.

Noro viis jumalateenistusi ja tseremooniad läbi kandes ainult aluspesu. Ta õpetas oma jüngritele ka kamasuutra seksitehnikaid.

«Ta oskas meid ära hüpnotiseerida, tegime kõike, mida ta ütles,» sõnas üks tema järgijatest Eko.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles