NÄDALAPROGNOOS ⟩ Nädal toob nii üllatavaid kui ka ehmatavaid sündmusi

Margit Korbe
, astroloog
Copy
Foto: Shutterstock

Sellised on kollektiivsed planetaarsed mõjud, mis saadavad meid kuupäevadel 1. august – 7. august 2022. Loe lähemalt, mida nädal toob.

Kuu on sel nädalal noores ja kasvavas faasis, mis tähendab, et on hea aeg info kogumiseks, oma tegevuste arendamiseks ning julgelt edasi liikumiseks. 

Samal ajal leiab aset üks selle aasta märgilisemaid seise - Marsi ja Uraani ühendus Kuu Põhjasõlmel Sõnnis. See on rahutu energia, mis võib tuua ootamatuid olukordi, takistusi, näilisi õnnetusi, katkemisi, pööraseid ideid ja tegusid, mässumeelsust, kuid kõik need sündmused teenivad tegelikult meie tulevikku. Raputavad olukorrad tõukavad inimesi valedelt radadelt maha ning annavad võimaluse leida parem tee.

Tehnika ja kõik elektrilised seadmed võivad kergemini alt vedada. See on väga suure laenguga nädal, mis tegelikult innustab inimkonda uusi lahendusi leidma.

Planeediseisud nädalapäevadel

Esmaspäeval leiab aset Päikese trigoon Jupiteriga ning Marsi-Uraani ühendus Põhjasõlmel läheb täpseks. See on uute arengute päev. Märka kõiki sündmusi ja märke enda ümber, kuna need kõnelevad sulle su potentsiaalsest uuest suunast. Inimesed, kes nüüd endast märku annavad, omavad olulist rolli sinu tulevikus. Tegevused, millega just nüüd alustad (ja mis on toetatud), viivad sind kaugele. Usu parimate lahenduste võimalikkusesse ja need saabuvad!

Samal ajal toimub ka Merkuuri kvinkunks Neptuuniga, mis viitab, et toimuvat pole kerge haarata. Mõistus on veidi hajevil ning suhtlemine ebaselge. Intuitiivsed sõnumid saabuvad, kuid nende lahtimõtestamine on hetkel raskendatud. 

Teisipäeval toimub Merkuuri kvinkunks Pluutoga, mis lisab suhtlemisse taas pinget. On suur vajadus mingi taipamise ja läbimurde järele, mistõttu sõnade kasutamine on kontrollimatu ning võib tuua olukordi, kus teiste arvamusi soovitakse liigselt mõjutada.

Teisipäeval-kolmapäeval tuleb Veenuse ja teeb sekstiili Marsi-Uraani ühendusele - õrn ja hooliv Veenus Vähis toob rahutusse aega oma toetust ja armastust. Muutustega on nüüd kergem kohaneda ja need kujunevad lausa nauditavaks. Need on väga inspireerivad päevad! Lähedastes suhetes on see väga romantiline, kirglik ja edasiviiv aeg. Nüüd on võimalik astuda koos tulevikku, uude maailma. 

Kolmapäeval siseneb Merkuur Neitsisse ning toob suhtlemisse ja mõtteprotsessidesse tõsidust. Aitab Lõvile omasest lõbust ja vaatemängust - tuleb hakata tõsisemalt tööle, et muutustega kohaneda ja lahendusi leida. Merkuur Neitsis on suurepärane veaotsija ja -tuvastaja. Selles märgis muutub mõistus teravaks, tõhusaks ja tähelepanelikuks. Ainult ei maksa enda suhtes liiga kriitiline olla.

Reedel teeb Veenus kvinkuksi Saturniga ning tõmbab rõõmsameelsust ja naudinguid alla. Raskem on tunda, et sind väärtustatakse ja armastatakse. Meeleolu on tõsine. Sotsiaalsed ja emotsionaalsed vajadused on veidras vastuolus kohustustega, mida aeg nõuab. Ühist keelt on raske leida. 

Pühapäeval kogeme Veenuse trigoon Neptuuniga ja ka Marsi kvadraati Saturniga. Vaheldumisi on soov avada oma süda, keskenduda elu ilusale ja tundlikule poolele, aga ka tunne, et tegevus on blokeeritud ning tulisemad tunded summutatud. Süda tahab minna edasi, aga keha hoiab tagasi. Elu näitab, et oma soovide täitumise ja ihade saavutamise nimel tuleb olla kannatlikum ja distsiplineeritum. Saabuvad takistused ei näita, et soovid peavad jääma täitmata. Preagu peab lihtsalt rohkem pingutama. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles