ÕNNESOOVID ⟩ Eesti kuulsaim naistrummar Hele-Riin Uib sõudis abieluranda

Annaliisa Köss
, reporter-toimetaja
Copy

Eesti tuntuim naistrummar Hele-Riin Uib teatab ühismeedias, et on abiellunud, kandes nüüd perekonnanime Uib-Pachel.

Hele-Riin Uib ja tema vastne abikaasa, endine ujuja Raiko Pachel sõlmisid igavese liidu 22. juulil, teatab naine ühismeedias põimitud kätest ja sõrmustest fotot jagades.

Elu24 võttis Hele-Riinuga ka ühendust, kuid hetkel ei õnnestunud teda tabada. Ühismeediast nähtub, et sel nädalavahetusel astub naine üles Hiiumaal Pihla inspiratsioonitalus, kus toob kuulajateni Jaapanist pärit idamaiste Taiko trummide salapära.

Hele-Riinu ja Raiko peres on kasvamas kaks last: nelja-aastane tütar Eleonora ja kaheaastane poeg Aron.

Laiemale avalikkusele tuntud ansamblist 2 Quick Start

Hele-Riin on üks tuntumaid tipptasemel löök­riistamängijaid Eestis. Trumme mängib ta juba varajasest noorusest, tundes end end koduselt erinevates stiilides.

Laiemale publikule on ta tuntud eelkõige ansambli 2 Quick Start löökpillimängijana, kuid ta on trummar olnud ka ansamblis Blacky ning esinenud koos Liis Lemsalu, Koit Toome, Rolf Roosalu ja paljude teiste Eesti muusikutega.

Hele-Riin on lõpetanud Eesti muusikaakadeemia klassikalise löökpilli eriala magistrikraadiga ning Helsinki Metropolia ülikooli džässi ja etniliste löökpillide suunal.

Ta on mänginud rahvusooperis Estonia, ERSO-s, Tallinna filharmooniaorkestris ning teinud kaasa mitmetes erinevates klassikalise muusika kooslustes.

Hele-Riin kuulub enda loonud trummiduodesse DRUMATTACK ja Muteki TAIKO Group (Jaapani trummid).

Alates 2007. aastast on ta õpetanud trummimängu Gustav Adolfi muusikakoolis ning loonud ka sealse rivitrummarite rühma GAG Armada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles