Suri muusik Riho Kiiber (1)

Elu24
Copy
Küünal
Küünal Foto: Madis Veltman

Eile õhtul lahkus meie hulgast raske haiguse tagajärjel muusik Riho Kiiber, vahendab Muusikaplaneet.

Riho Kiiber oli tuntud tänu oma osalusele metalbändides Vanad Varjud, Mass In Comatose ja Ignorabimus. Lisaks oli ta ansambli Nihilistikrypt asutajaliige ja lõi kaasa ka paljudes muudes kollektiivides ja projektides. 

«Eile, 26. juuli õhtul lahkus meie hulgast pärast rasket haigust Riho Kiiber, metalskeenes tuntud kui Sorts,» teatab Muusikaplaneet. «Muusika oli tema kirg ja see ühendas teda paljude huvikaaslastega. Riho oli tuntud kui väga laia silmaringiga mees, kellega võis rääkida maast ja ilmast – nii muusikast kui kultuurist laiemalt, ajaloost, kirjandusest, poliitikast, religioonidest...kõigest. See tegi temast parima vestluskaaslase, keda võib ette kujutada. Sõpradele oli teada tema terav muusikaline tunnetus ning tema arvamused ja soovitused oli hinnatud.»

Muusikut mälestasid Facebookis mitmed ansamblid. «Üks pilt ütleb rohkem, kui tuhat sõna. Aga vahel võib ka üks sõna taustal öelda rohkem, kui tuhat pilti,» seisab ansambli Nihilistikrypt Facebooki seinal. «Jääme Sinuga läbielatut meenutama ja juttu jagub aastateks.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles