FOTOD ⟩ Peaehe, millega Mari Ojasaar pulmas lahkunud kaksikõde mälestas: see mõte tekkis paar päeva enne pulmi

Elu24
Copy

Möödunud nädalal sõlmisid Hiiumaa metsade vahel igavese liidu Jesper Parve ja Mari Ojasaar. Nüüd avaldas Mari, et kandis pulmas tähendusrikast ja omapärast peaehet. 

«Metskitse sarvedega pruut. Kunstnikuna ma kohe tundsin, et soovin olla omanäoline pruut,» nentis 21. juulil abieluranda sõudnud Mari Ojasaar Instagramis. Kolmepäevane uhke pulmapidu peeti Hiiumaa looduse rüpes Pihla Inspiratsioonitalus.

Nüüd jagab aga Mari ühismeedias pulmadest muinasjutulisi fotosid. «Kusagil unenäos, kui tundsin end tõelise haldjana, sulasin su käte vahel ja meist sai üks,» kirjutab ta foto juures, kus on abikaasa embuses. 

Muuseas avaldas Mari, et peaehe mida ta pulmas kandis, oli mõeldud mälestama aasta alguses siitilmast lahkunud kaksikõde Kristi Ojasaart. «See mõte tekkis vaid paar päeva enne pulmi. Õnneks on meil siin Hiiumaal üks sarvekunstnik, kellel juhtumisi oligi üks paar eriti tillukesi sarvi. Ta lihvis need ja kinkis minule. Milline õnn. Meisterdasin siis nendest peavõru endale,» meenutas ta.

Ta lisas, et on vaid üks loom, mis talle lahkunud kaksikõde meenutab – metskits. «Hinges oli hea tunne. Minu jaoks on üks loom, kes mulle õde meenutab, metskits. Nii armsalt näitas ta end mulle pruudi naistepeo õhtul. Sõitsime autoga tagasi kodu poole, kui märkasime teel metskitse ema kaksikutest bambidega. Nad olid nii noored, et kohe ei kalpsanudki minema, alles tudisevate jalgadega. Olen pikalt soovinud kitsepoega näha ja nüüd õnnestus lausa kaksikuid kohata,» kirjutas ta.

12 aastat koos olnud Jesper Parve ja Mari Ojasaar kihlusid 2019. aastal Balil.

Jesperi ja Mari peres kasvab kolm last: 2014. aastal sündinud Aaron Troy, 2018. aastal sündinud Thor Ragnar ning 2022. aasta algul ilmavalgust näinud Maria Luna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles