LÕBUSAD VIDEOD ⟩ Victoria Bechkam haaras reisil mikri ja David näitas enda metsikuid tantsuliigutusi

Elu24
Copy
David ja Victoria Beckham
David ja Victoria Beckham Foto: Shutterstock

David ja Victoria Beckham on hetkel lõbusal perereisil ning jagavad sotsiaalmeedias teineteisest naljakaid videoid. Victoria on taas mikri haaranud ning esitab karaoke lauldes legendaarseid Spice Girls'i lugusid. David aga näitab, milliseid muljetavaldavaid tantsuliigutusi ta enda kaaslase eest juba aastaid varjanud on.

Victoria ja David Bechkam puhkavad hetkel Itaalias koos enda laste Romeo (19), Cruzi (17) ja Harper Beckhamiga (11). Paarike naudib puhkust täiel rinnal ning on reisil enda metsikuma poole välja lasknud. 

Kuigi Spice Girls bändi ajad on kaugel selja taga, soovis Victoria perepuhkuse ajal end taas popstaarina tunda.

Jalgpallilegend jagas Instagramis uskumatut klippi oma naisest karaoket esitamas. Ta oli valinud klassikalise Spice Girlsi hümni «Stop!». Victoria nägi laulu saatel ringi keksides vapustavalt hea välja. Klipi lõppedes saab kuulda, kuidas abikaasa lauljatarile rõõmustas.

«Karaokeõhtu koos ühe ja ainsa Posh Spice'iga,» kirjutas David enda postituses.

Fännid läksid kommentaarides hulluks, nähes, kuidas Victoria naaseb oma esinemispäevadesse. «Igavesti minu lemmik Spice,» kommenteeris üks fänn.

«Lõpuks ometi näha ka tema lõbusat poolt,» naljatles teine fänn. «Kes ütles, et Posh ei oska laulda? Ilus ja andekas,» sõnas veel üks fänn.

Teises Davidi postitatud videos on näha, kuidas Victoria laulab tulihingeliselt mikrofoni, mis ei ole kõlaritega ühendatudki. Tundub, et lauljat see absoluutselt ei heidutanud.

«Lahti ühendatud Posh Spice. See on täna õhtul minu jaoks viimane laul,» naljatab David postituse pealkirjas.

Victoria ei ole ainuke, kes reisil enda metsikuma poole välja on lasknud. Ta jagas enda Instagramis lõbusat videot, kus saab näha Davidit legendaarset «ussi» tantsuliigutust tegemas. Jalgpalluri muljetavaldavad tantsuliigutused pakkusid fännidele palju nalja.

«Peale 25 aastat näitas David mulle oma ussi,» kirjutas Victoria postituse pealkirjaks.

Victoria ja Davidi pojale Romeole aga ema lisatud pealkiri ei meeldinud. «Ema, sa pead selle pealkirja ära muutma,» naeris poeg kommentaariumis.

Pere leiab puhkusel kõiksugu viise, et enda meelt lahutada. Karaokeõhtu ja metsikute tantsuliigutuste järel läks paarike Itaalia merele skuutriga sõitmist nautima.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles