Niki tundis end homoklubis suurepäraselt

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ürituse sarja LOVEJUICE raames astus esmakordselt Angeli lavale ilmatüdruk Niki aka Kairit Tuhkanen.
Ürituse sarja LOVEJUICE raames astus esmakordselt Angeli lavale ilmatüdruk Niki aka Kairit Tuhkanen. Foto: Elmo Jõeleht
Ilmatüdruk Niki aka Kairit Tuhkanen võeti gayklubis Angelis soojalt vastu!

Nimelt astus Niki esmakordselt oma elus üle ingliteklubi läve üritustesarja LOVEJUICE raames.

Meeletu pidu toimus läbi kahe korruse – klubis, kui ka kohvikus. Kohvikus peeti Youtube disco vol.2 - nii helis, kui pildis! Oma oskusi näitasid DJ BEAT, JOY ja PÄIKSELINE LIISA...

All klubis aga esines samal ajal Kanal 2 ilmatüdruk Niki kogu oma ilu ja võluga. Parimaid tantsupalasid valisid DJ INDREK VISSAK & EMERSON

Kairiti kommentaar üritusele oli aga järgmine:
 
Club Angelis esinemine oli minu jaoks tõeliselt positiivne elamus. Hetk enne lavale astumist olin küll veidi sabinas, sest kell oli juba üle 3 öösel ja üldjuhul tähendab see esineja jaoks väsinud publikut.
 
Teadaolevalt on aga ükskõikne rahvamass igale artistile tõsine väljakutse. Minu õnneks ei kehti Angeli klubis enamik mujal eksisteerivatest tõekspidamistest.
 
Rahvas oli vaatamata hilisele kellaajale ülisuper! Tundsin ennast inglite klubi laval suurepäraselt ning loodan sealse publikuga õige peatselt taas kohtuda!
 
Vaata pildigaleriid!
 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles