VIDEO Eesti tippdriftija Kevin Pesur tõestas taas, et on teistest parem

Aleksandra Jürman
, Elu24 Reporter
Copy

Möödunud nädalavahetusel toimus Leedus Kursenai ringrajal Baltikumi drifti meistrivõistluste 5. etapp. Kevin Pesur saavutas kolmandat korda järjest esikoha, millega tõestas kõigile oma läbi aegade parimat vormi. «Enesekindlus ja usaldus enda ning auto vastu on meid kindlasti palju edasi aidanud,» räägib Kevin enda saavutustest.

Möödunud nädalavahetusel toimus Leedus Kursenai ringrajal Baltikumi drifti meistrivõistluste 5. etapp. Kohal oli ka Eesti tippdriftija Kevin Pesur. Esimest korda Balti Drifti Meistrivõistluste ajaloos, saavutas Kevin kolmandat korda järjest esikoha, millega tõestas kõigile oma läbi aegade parimat vormi.

Kvalifikatsioonis teenis Pesur kindla sõiduga 82 punkti ja kindlustas koha tandemsõitudesse. Top32 sõit toimus leeduka Silvestars Bieliauskasega, kus tõestas Kevin jõudsalt oma paremust. Top16 sõidus mindi kokku kaasmaalase Ao Vaidaga, kust peale tugevaid sõite väljus taaskord Kevin võitjana.

Veerandfinaali vastaseks oli lätlane Raivis Alksars, kelle Pesur samuti alistas. Poolfinaalis astus Kevin võitlustulle läti esidriftija Nikolass Bertānsi vastu, kellega sõideti maha väga tugevad ja tasavägised sõidud, ent taaskord tõestas Pesur paremust ja teenis sellega endale koha finaalsõitudesse.

Finaalsõidus tuli minna vastamisi Drift Masters Euroopa meistrivõistluste sarjas sõitva leeduka Andrius Vasiliauskasega, kes oli kindlasti Pesurile väga tugev opponent, kuid siiski peale väga tasavägiseid ja elamusrohkeid tandemsõite võitles Pesur endale välja kolmandat korda järjest esikoha.

Kevin Pesur
Kevin Pesur Foto: Carolin Stalmeister

Elu24 võttis Keviniga ühendust, et uurida, mis tunne mehel peale selliseid saavutusi on. «Tunne on ilmselgelt suurepärane, iga õnnestunud võistlus kasvatab seda tunnet veel enam,» rääkis Kevin.

Finaalsõit oli ühtlasi hea ettevammistus Pesuri järgmisteks saavutusteks. «Sel neljapäeval oleme suundumas Riiga, kus toimub Drift Mastersi Euroopa meistrivõistluste etapp, millest oleme ka meie esmakordselt osa võtmas,» räägib Kevin tulevikuplaanidest.

Eesti tippdrfitrija jagas ka, kes talle sel teekonnal suurimaks toeks on olnud. «Kindlasti perekond, meie Pesur Motorsport meeskond ning loomulikult meie fännid ja toetajad,» rääkis ta.

Kui küsisime, kuidas Kevin selliseid saavutusi kokku korjab, vastas ta: «Enesekindlus ja usaldus enda ning auto vastu on meid kindlasti palju edasi aidanud.»

Kevin Pesur võistlemas
Kevin Pesur võistlemas Foto: Carolin Stalmeister
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles