Kas sul on tekkinud öösel olukord, kus järsku kimbutavad ettearvamatud tervisemured ning apteegid on juba suletud. Merlyn Uusküla pistis ühel suvisel ööl rinda sarnase olukorraga, oodates valveapteegis 30 minutit. 

Merlyn Uusküla rääkis Elu24-le, et tema facebooki postituse eesmärk oli tõmmata tähelepanu valveapteekidele. Naine jagas meiega antud olukorda, mis tekkis öisel ajal Tallinnas Tõnismäel asuvas valveapteegis. Elu24 võttis ühendust erinevate maakondade lugejatega, et uurida lugejate kogemusi öisel ajal valveapteekide külastamisega. Küsisime Südameapteegist, kas iseteeninduskassad on mõeldavad apteekidesse, kui inimesed soovivad osta käsimüügiravimeid.

«Eile tekkis mul käsimüügiravimi järele vajadus, kuid apteeki sisenedes ootas enne mind 13 inimest enda ravimeid,» sõnas Uusküla. Kuna inimesi oli poes palju, kes soovisid lisainformatsiooni ravimite kohta, siis veetis naine Tõnismäe valveapteegis 30 minutit järjekorras. Naine tõstatas teema, et apteekides võiks olla iseteeninduskassad käsimüügi ravimitele, mis vähendaks apteekrite koormust. 

Kommentaarid (1)
Copy