VIDEO ⟩ «Ma magasin, t*ra!» Joobes ja juhtimisõiguseta kaubiku juht jäi hullumeelses autoõnnetuses imekombel ellu (2)

Aleksandra Jürman
, Elu24 Reporter
Copy
Kuvatõmmis Märgatud Pärnus Facebooki videost
Kuvatõmmis Märgatud Pärnus Facebooki videost Foto: Erakogu

«Märgatud Pärnus» jagas Facebookis videot mehest, kes oli roolis magama jäädes enda kaubiku sodiks sõitnud. Hullumeelse autoõnnetuse üle elanud vihane juht peksis jalaga masinat ning loopis laiali sõiduki katkiseid juppe. Pealtnägijate sõnul ei olnud mees kaine. Politsei kinnitab, et mehel puudus vastava kategooria juhtimisõigus. 

Eile öösel lisati Facebooki video, kuidas ebastabiilses olekus mees on enda kaubiku sodiks sõitnud. Lapikuks sõidetud masina mootor vedeles meetreid eemal kraavis.

Ropendav mees oli peale õnnetust silmanähtavalt endast väljas. Ta peksis masinat jalaga ning loopis puruks sõidetud kaubiku juppe vihaselt tee kõrvale laiali.

Videos on kuulda, kuidas kõrvalolevad mehed arutasid juhtunut. Ühe mehe sõnul oli mootor kraavis ning mees olevat rooli taga magama jäänud. 

«Pauk oli selline, et see buss seisab siin, see mootor on kuskil paarkümmend meetrit eemal kraavis.» Pealtnägija sõnul oli sõiduki juht aine all. Ta uuris, mida mees tarbinud on. Juht väitis, et tarbis alkoholi ja jäi magama. Ta jätkas karjumist ning süüdistas Putinit selles, et buss üle katuse läks. Samuti väljendas ta muret, et peab nüüd võlgu küsima.

Elu24 võttis ühendust politseiga, et uurida sündmuse tagamaid.

Politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Indrek Hirs vastas:

24. juulil kell 08.19 toimus liiklusõnnetus Harjumaal Raasiku vallas Perila-Jäneda tee 1. kilomeetril, kus alkoholijoobe tunnustega ja vastava kategooria juhtimisõiguseta 35-aastane mees sõitis kaubikuga Renault Trafic paremale teelt välja kraavi ning paiskus tagasi teele. Sõiduki juht toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles