VIDEO ⟩ Kuum suvelugu Eesti räpparite esituses kutsub mõtisklema igihaljal teemal

Elu24
Copy
Starboy Bob ja Tommyboy
Starboy Bob ja Tommyboy Foto: Sigrid Tamme

Räpparid Starboy Bob ja Tommyboy jagasid Elu24 toimetusega oma uut suvelugu, mis kannab nime «Eha». Lugu on iidsel teemal, milleks on naised.  

Muusikud Starboy Bob ja Tommyboy avaldasid uue suvise singli «Eha». 

«See lugu ei ole keeruline, pigem oli meie mõte teha üks sirge jutuga laul igihaljal naiste teemal,» ütlesid räpparid loo kirjelduseks.

Muusikavideos jookseb kaunis kollases kleidis neiu videvikuajal mööda viljapõldu. Täpsemalt vaata videost. 

Starboy Bob on sündinud Järvamaal, kuid suurema osa oma elust on elanud Tallinnas. Esimesed read kirjutas ta 2004. aastal ja sellest peale on ühel või teisel moel vaikselt figureerinud Eesti räpimaastikul.

Tema lood on lihtsa sõnumiga, kuid meeldejäävad ja romantilise õhustikuga. Varasematest lugudest on kõige populaarsem lugu «Tandem», mida on YouTube'is vaadatud üle 42 000 korra. Starboy Bob on koostööd teinud selliste artistidega nagu Genka ja Wild Disease (Põhja-Tallinna asutajaliige), kes on ka Bobi lugude Mix & Master

Tommyboy on Eesti räpis artisti ja kultuuri entusiastina toimetanud 90ndate keskpaigast alates. Ta on pärit Pärnumaalt, kuid praegu elab koos oma perega Tallinnas. Tommyboy tegeleb enda ja sõprade muusika väljaandmisega vedades plaadifirmat Superbandiit Records.

Starboy Bob ja Tommyboy tunnevad üksteist peaaegu 15 aastat ja on varemgi plaaninud koostööd teha, kuid tulemuseni jõudsid nad alles nüüd. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles