Kas Kerdo Mölder on hakanud plaani pidama juba võetud Vaido Neigausiga?

Heveli Tuisk
, REPORTER- TOIMETAJA
Copy
Elu24 lugeja tehtud kuvatõmmis Vaido Neigausi Instagrami lugudest, kus mees väidetavalt vallatleb Kerdo Möldriga.
Elu24 lugeja tehtud kuvatõmmis Vaido Neigausi Instagrami lugudest, kus mees väidetavalt vallatleb Kerdo Möldriga. Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Elu24 lugeja sõnul olla ansambel Respekti solist Kerdo Mölder koos Vaido Neigausiga väga vallatu olnud ning uurib, ega meestest uus paar ei saa.

Elu24 lugeja sõnul oli Vaido Neigaus lisanud Instagrami lugudesse video, kus oli Kerdo Möldriga ääretult vallatu olnud ning pani lugeja arvama, et meestest on võib-olla saamas uus kuum paar.

Teadagi oli Kerdo Mölder hiljuti kihlatud Priidu Heinroosiga, kellega õnnetul kombel ja ootamatult lahku mindi. Suured pulmad pidid toimuma sel suvel.

Kuna Mölder on oma sotsiaalmeedia postituses märku andnud, et loodab varsti enda kõrvale kellegi leida, on see ilmselgelt põhjus, miks usutakse, et Neigaus võib olla just see järgmine.

Neigaus on aga abielus, mistõttu muretsetakse, mida arvab Möldri ja Neigausi vahelistest suhetest tema abikaasa.

Elu24 võttis ühendust Kerdo Möldriga, et asjaoludele selgust saada. Arusaadavalt tekitas antud lugu lauljale vaid nalja. «Ahaa, no härra Neigausiga seob meid küll ainult Diana Klas-i juubel,» täpsustas Mölder.

«Palun küsige Diana käest, keda ta endale sinna kohale on kutsunud ja kui juba küsite, siis küsige kohe ka, et mis ta mulle sisse jootis, et ma nii «vallatuks» muutusin,» ei suuda mees ilmselgelt naeru pidama saada.

Veel lisas Mölder, et Neigausi kaasa Joni oli samal ajal «vallatlenud» hoopiski Priidu Heinroosiga, seega mingit probleemi asjas ei nähta.

«Muidu oli ääretult lõbus ja vahva sünnipäev, teinekordki,» ütles ta lõpetuseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles