Pulmapidu ilutulestikuga lõppes hobuse surmaga (8)

Heveli Tuisk
, REPORTER-TOIMETAJA
Copy

Tootsi talu pererahvas on Facebooki teinud häiriva sisuga postituse. Väidetavalt olla pere hobune naabrite pulmapeo ilutulestikust ehmunud ning paanikas joostes tekitanud omale surmavad vigastused.

«Reedel öösel suri meie imearmas hobune Hõbevalge. Kodu lähedal turismitalus lõppes pulmapidu ilutulestikuga… meie jaoks hobuse surmaga. Ta suri oma kodus, oma koplis, oma karjas - kohas, kus tal peaks olema kõige turvalisem,» kirjutab postituses Maarja Liisa Kasemaa.

Naise sõnul oli hobune sattunud ilutulestiku tõttu paanikasse, jäänud tagumise jalaga kahe puu vahele kinni ning kukkunud nii, et sai surmava peavigastuse.

«Mina, teised loomakasvatajad, kogukonna liikmed, turistid, pidutsejad, ürituste korraldajad, ettevõtjad - me kõik peaks tegema sellest olukorrast järeldusi,» tuleks Kasemaa sõnul õppida rohkem loomadega arvestama.

Täpsemate asjaolude kohta teadasaamiseks võtsime ühendust ka postituse autoriga. «Tegemist on kõigile loomapidajatele tähtsa ja valusa teemaga. Soovime teema sisulisema arutluse ja avalikustamisega veel mõne päeva oodata. Asjaolud on selgitamisel,» ei soovi pererahvas veel avalikult kurvast sündmusest rääkida.

Kommentaarid (8)
Copy
Tagasi üles