Kohus asus Prantsusmaa veinitehase osas Angelina Jolie poolele

Heveli Tuisk
, REPORTER- TOIMETAJA
Copy
Angelina Jolie.
Angelina Jolie. Foto: Shawn Thew/ Scanpix

Angelina Jolie soetas 2008. aastal koos tollase abikaasa Brad Pittiga omale Prantsusmaal venitehase. Peale lahutust müüs naine oma osaluse aga maha Vene oligarhile, mis Pittile sugugi ei meeldinud ning algas pikk kohtutee.

HollywoodLife vahendab, et Angelina Jolie ja Brad Pitti  vaidluses Prantsusmaa Chateau Miravali veinitehase üle on jõudnud lõpusirgele.

Paar ostis veinitehase 2008. aastal, mis on tuntud oma maailmatasemel veini Rosé poolest ja seda 28,4 miljoni dollari eest. Peale paari lahkuminekut oli esialgne vaidlus venitehase omandisuhte üle, kuid Jolie väike lüke oma osaluse müümisega ärritas Pitti kõvasti, mis algatas kõva kohtulahingu.

Jolie müüs oma 50 protsendise osaluse Venemaa oligarh Juri Sheferile, kellele kuulub Vene viin Stolichnayaa. Lisaks sellele, et osaluse müük tekitas palju pahandust ja kohtuvaidlusi mitmetes riikides, andis ka Brad Pitt oma eksnaise kohtusse võites, et ei olnud teadlik osaluse müügist.

Kohus võttis antud asjaolus aga Jolie poole ning Pitt üritab kohtuotsust edasi kaevata, kuid tundub, et tulutult. Kohtuniku sõnul ei ole see kahjuks võimalik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles