Torkivad nööpnõelad ja naerma purskav Sven Mikser: ERR-ist lahkunud Tiina Jaakson meenutab teletöö eredamaid hetki

Kristiina Reimand
, Reporter/toimetaja
Copy
Tiina Jaakson oma kassi Emiliga 2013. aastal.
Tiina Jaakson oma kassi Emiliga 2013. aastal. Foto: Mihkel Maripuu

21. juulil oli viimane tööpäev pikaaegsel «Aktuaalse kaamera» toimetajal Tiina Jaaksonil. Naine, kes hoidis televaatajaid ligi 30 aastat kursis Eesti poliitikas toimuvaga, jagas meeldejäävamaid hetki oma telekarjäärist. 

«Mul on hea meel, et olen saanud vahendada Eesti arenemist paljudes valdkondades,» tunnistab pikaaegne uudistesaate toimetaja. «Uudiste tegemine on mulle näidanud, kui palju meil on tarku ja ägedaid oma ala spetsialiste, kindlasti kõigini pole meedia veel jõudnudki,» ütleb Jaakson. «Kõige rohkem vahendasin poliitikas toimuvat, seda tegema suunas mind nüüdseks lahkunud hea kolleeg Virve Liivanõmm.» 

Millised on aga ajakirjaniku eredad mälestused ja kajastused? «Poliitikast meenub üks lõbusamaid seiku, kui intervjueerisin aastal 2015 toimunud koalitsiooniläbirääkimiste ajal Sven Mikserit juba mitmendat päeva järjest. Mina küsisin järjekindlalt sama, teades, et ta ei saa nagunii veel otsesõnu vastata, tema keerutas niisama järjekindlalt ikka sama juttu, kuni ta keset intervjuud naerma purskas. Tegime seda intervjuud mitu korda, sest kuidas sa intervjueerid inimest, kes on naerust kõveras nagu sa isegi,» meenutab Jaakson naljakat seika.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles