Kümmet erinevat poodi külastanud klient: Sprite Zero on poelettidelt kadunud?

Chrislin Metsanurm
, Elu24 suvereporter
Copy
Sprite Zero
Sprite Zero Foto: Kuvatõmmis Coca Cola Eesti koduleheküljelt

Murest murtud tarbija võttis Elu24-ga ühendust: «Millega ma end nüüd jahutan, kui poelettidelt on mu lemmik karastusjook kadunud?» Uurisime, kuhu on tuntud brändi karastusjook Sprite Zero nii tanklatest kui ka kauplustest kadunud.

Elu24-ga võttis ühendust suur Sprite Zero fänn, kes kurdab, et on külastanud ligi kümmet erinevat toidupoodi ja tanklat, et leida oma lemmikut suvejooki. Talle jääb arusaamatuks, miks kadus toode üleöö lettidelt, kuigi internetist asja lähemalt uurides märkas ta, et joogi tootmist ei ole lõpetatud. Hoolimata sellest laiutab poelettidel tühjus.

Võtsime ühendust Coca-Cola Eestiga, kes on Sprite Zero ametlik edasimüüja. «Tootmisest ei ole jook maha läinud, lihtsalt soojast suveilmast tingituna on meil tarneraskused. Ärge muretsege, jook tuleb õige pea lettidele tagasi,» lisas edasimüüja naljatades.

Seega pole põhjust muretsemiseks, kuna jook jõuab peagi Poolast Eesti poelettidele. Kuumad suveilmad on teinud oma töö ja inimesed on hakanud vedelikke rohkem tarbima. 

Sprite on maailma populaarseim sidruni-laimimaitseline karastusjook, mis tuli Eesti turule juba 1992. aastal, ning seda müüakse rohkem kui 190 riigis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles