Jalgpallur Manuel Neuer jättis taksojuhi pika ninaga

Elu24
Copy
Manuel Neuer
Manuel Neuer Foto: Andreas Gebert/Scanpix

Heasüdamlik taksojuht soovis jalgpallur Manuel Neueri elu kergendada, kui sõitis tagasi pika maa, et tagastada autosse unustatud rahakott.

Taksojuht sõidutas Saksamaa jalgpallurit Manuel Neuerit klubi treeningväljakult Müncheni eksklusiivses elamurajoonis asuvasse korterisse. Sportlane unustas aga rahakoti autosse, mistõttu taksojuht otsustas teha pika reisi tagasi, et see Neuerile tagastada. Kohale jõudes vihastas teda Müncheni Bayerni väravavahi reaktsioon.

Rahakotis oli 800 eurot sularaha ja mitu kaarti, sealhulgas Black Mastercard.

Saades aru, et rahakott kuulub Neuerile, läbis taksojuht selle tagastamiseks 120 kilomeetri pikkuse teekonna, mis oleks tavakliendile maksma läinud 397 eurot. Seetõttu oli ta jalgpalluri vastusest šokeeritud, kuna too ei tänanud teda ega pakkunud tänutäheks isegi sularaha. Selle asemel ulatas ta juhile lihtsalt Müncheni Bayerni särgi.

Saksa seaduste kohaselt on isikul, kes leiab üle 500 euro suuruse või suurema summa, õigus viieprotsendilisele leidmistasule. Selle järgi oleks olnud taksojuhil õigus saada 40 eurot.

Taksojuht väljendas Sky Germani väljaandele oma pettumust: «Neueri nimi ja aadress olid tema isikutunnistusel. Leidsin autost palju sularaha, krediitkaardi ja Neuerile kuuluva juhiloa. Umbes kümme päeva pärast rahakoti tagastamist saabus minu majja kast.»

«Kastis oli ainult kampsun... isegi mitte aitäh. See tasu on mõnitamine! Mul on neli last... ta tegi mu üle nalja. Ma ei oska selle särgiga midagi peale hakata. See on täielik pettumus,» sõnas nördinud taksojuht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles