FOTOD ⟩ Ehe reaktsioon: kuidas Jade Šadeiko õe lapseootusele reageeris

Elu24
Copy

Hiljuti teatas seitsmevõistleja Grete Griffin, et ootab kolmandat last. Nüüd jagas sportlane fotojäädvustusi hetkest, mil tema õde Jade Šadeiko lapseootusest kuulis.

Möödunud nädalal jagas Florida osariigis elav Eesti seitsmevõistleja Grete Griffin rõõmustavat uudist, et ootavad abikaasaga kolmandat last. 

Grete Šadeiko abiellus USA profisportlase Robert Griffin IIIga 2018. aastal. Nende peres kasvab kaks tütart: 2017. aastal sündinud Gloria ning 2019. aasta septembris sündinud Gameya.

Peagi on oodata aga lisa. «SUUR FINAAL!!!! Olen lapseootel kolmanda beebiga ja meist saab peagi kuueliikmeline pere! Nii palju armastust, et mu süda võib plahvatada!» avalikustas Grete juunikuus enda Instagrami kontol.

Nüüd jagas ta vahvaid jäädvustusi hetkest, kui tema võrkpallurist õde Jade Šadeiko lapseootusest kuulis.

«Käisime raseduse fotosessioonil ja mu väike õde ei teadnud, et ma rase olen, seega ütlesime talle, et läheme lihtsalt perepildistamisele ja tahame, et ta sellest osa saaks,» nentis Grete Instagramis.

«Selle esimese pildi ajal ütles fotograaf: «Grete on rase,» ja edasist näete fotodelt. Naersime ja valasime õnnepisaraid,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles