HÕISSA PULMAD ⟩ Mari Ojasaar ja Jesper Parve sõlmisid igavese liidu

Copy
Mari Ojasaare ja Jesper Parve pulmapäev
Mari Ojasaare ja Jesper Parve pulmapäev Foto: Kuvatõmmis Instagram storyst

21. juulil algasid ettevõtja Jesper Parve ja kunstnik Mari Ojasaare pulmad. Nüüd on paar sõlminud aga igavese liidu. 

6. aprillil avaldas Elu24 loo Mari Ojasaare ja Jesper Parve plaanitavast neli päeva kestvast pulmapeost. Nüüd on juuli keskpaik kätte jõudnud ning uhke pulm toimubki 21. kuni 24. juulini kauni Hiiumaa looduse rüpes Pihla Inspiratsioonitalus, mida Jesper ja Mari koos peavad.

Mari enne pulmi.
Mari enne pulmi. Foto: Ekraanitõmmis.

12 aastat koos olnud Jesper Parve ja Mari Ojasaar kihlusid 2019. aastal Balil. «Meeletult armunud ja õnnelik. Unistused täituvad müstilisel Bali saarel,» kirjutas Mari toona sotsiaalmeediasse postitatud pildi alla. Fotol oli näha naise sõrmes kaunist kihlasõrmust.

Neljapäevane suur pidu tõotab tulla täis loodust, head toitu ja muusikat Eesti parimate artistide esituses. Algul plaanisid Jesper ja Mari väikest pulmapidu, kuid kuna paari sõpruskond on suur, kujunes ka pidu suureks. 

Jalanõude pärast külalised muretsema ei pea, sest pulmas ollakse paljajalu. Idee teha paljajalu pulm tuli Marilt endalt. «See kuidagi maandab. Igaüks saab omas elemendis nautida seda. Ei pea pigistava kinga sees keegi olema ja seda igas mõttes.»

Mari Ojasaar pulmakleiti valimas.
Mari Ojasaar pulmakleiti valimas. Foto: Erakogu

Jesperi ja Mari peres kasvab kolm last: 2014. aastal sündinud Aaron Troy, 2018. aastal sündinud Thor Ragnar ning 2022. aasta algul ilmavalgust näinud Maria Luna. Mari tõdes aprillis Elu24-le antud intervjuus, et on ääretult raske leida kolme lapse kõrvalt aega, kus segamatult kallimaga pulmaasju arutada.

Pulma korraldamisega on peamiselt tegelenud Jesper. Päev enne pulmi avaldatud postituses väljendas Jesper rõõmu isetehtud altari üle ning jagas ka pilti vahvast pulmaautost.

«Kõik enam-vähem kontrolli all ja mis kogu selle päeva eriti ägedaks teeb, on see, et oleme saanud Mariga ehitada ise oma katedraali ning ka altari, kus abiellume. Metsadest ja mererannast muidugi pikalt palju kraami kevadel-suvel kogutud. Üks cool'imaid leide oli kuivanud kadakas, mis läheb käiku altari ehitamisel,» kirjutas Jesper 20. juulil Instagramis. Pruutpaari sõidutab aga sinine pealt lahtine kastiga auto.

Uhket Jeep Gladiatorit saab näha ka ühes Jesperi varasemas postituses, kus mees autot igati kiidab ning võrdleb seda hobusega. «Võitegi mu kohta öelda – maalt ja hobusega. Kutt on ikka väga hea tööriist siin. Hobune on saanud kõvasti kuuma viimasel ajal, aga abi on olnud meeletult,» ütleb Jesper. Lisaks töötegemisele sõidutab auto pererahvast ka kohvikusse. «Ja kohvikusse olen naist ka õhtuti viinud. Õnnelik naine, õnnelik elu,» tõdeb Jesper.

Mari postitas Instagrami armsa pildi, kus paar embab, ning lisas selle juurde: «Kõige parem koht, kus olla, 🤍mu kallis abikaasa!»

Elu24 soovib Marile ja Jesperile palju õnne abiellumise puhul ning palju päikest pidupäevadesse. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles