Emily Ratajkowski läks abikaasast lahku

Elu24
Copy
Emily Ratajkowski ja abikaasa
Emily Ratajkowski ja abikaasa Foto: imago images/MediaPunch/Scanpix

Imekaunite ja paljastavate bikiinipiltide poolest tuntud modell Emily Ratajkowski ja tema abikaasa Sebastian Bear-McClard on peale nelja-aastast abielu lahus, vahendab Daily Mail.

Modell Emily Ratajkowski (31) ja Sebastian Bear-McClard (41) läksid pärast nelja-aastast abielu lahku, kuna väidetakse, et mees on «saripetis».

Staarile lähedane allikas kinnitas uudist ja ütles, et Emily keskendub enda poja Sylvesteri kasvatamisele. Kuigi paar pole veel dokumente vormistanud, siis Emily kavatseb seda lähiajal teha. «Nad läksid lahku alles hiljuti, see oli Emily otsus ning tal läheb hästi. Ta on tugev ja keskendunud oma pojale, ta naudib emaks olemist,» sõnas allikas väljaandele People.

Emilyt ja Sebastianit nähti esmakordselt koos 2018. aasta sõbrapäeval ning vaid paar nädalat hiljem, 23. veebruaril abiellusid nad New Yorgis toimunud tsiviiltseremoonial, kus tunnistajaks olid vaid mõned sõbrad. Kaks ja pool aastat hiljem teatas paar, et nad ootavad perelisa. Nad tervitasid oma poega maailma 8. märtsil 2021.

Modelli on aga viimasel ajal mitu korda ilma abielusõrmuseta nähtud, sealhulgas tema viimases TikToki videos.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles